Roosendaal, Stationsstraat 39

Roosendaal, Noord-Brabant
€ 465.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Roosendaal - Stationsstraat 39
Foto's

Stationsstraat 39 Roosendaal, Noord-Brabant

€ 465.000
Verkocht

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand met tien kamers van in totaal circa 205 m², gelegen tegenover het NS-station en op steenworp afstand van het centrum van Roosendaal. Het pand voldoet aan de eisen voor de huidige verhuursituatie en is erkend bij de Gemeente Roosendaal.

Het object dat beschikt over twee etages is geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken en in 2016 volledig geschilderd. De begane grond is voorzien van nette badkamer met betegelde douche en toilet. Daarnaast is er nog een gemeenschappelijke nette badkamer met twee douches en toilet. Tevens bevindt zich hier ook een gemeenschappelijke wasruimte voorzien van wasmachines en drogers. De wasmachines zijn eigendom, de gas-drogers zijn geleased. Acht kamers zijn voorzien van een wastafel. Op elke verdieping is een toilet. De moderne gemeenschappelijke keuken is voorzien van een vaatwasmachine, koel-vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Op de derde verdieping is nog een kleine keuken gesitueerd. Het object beschikt over een achtertuin met een ruim terras en een voorziening voor de stalling van fietsen.

Het object is gunstig gelegen tegenover het NS-station en het centrum van Roosendaal met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Vanaf NS-station Roosendaal is Breda met haar Hogeschool en Universiteit binnen een kwartier te bereiken en Tilburg binnen een half uur. Het centrum van Roosendaal beschikt over een breed scala aan winkels, horeca, musea en bezienswaardigheden. Op eigen terrein zijn er drie eigen parkeerplaatsen beschikbaar. In de straat en naast het object is er voldoende parkeergelegenheid. Het object is goed te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A58 en de A17.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
26-8-2020
Stationsstraat 39

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Brugstraat 1 A
Roosendaal
€ 375.000
Image of Hof te Zandeplein 24
Kloosterzande
€ 395.000
Image of Antwerpen
Antwerpen
€ 474.000
Image of Koolzaadstraat 35 A en B
Rotterdam
€ 375.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.