Rotterdam, 1e Middellandstraat 98-AB

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 650.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

1e Middellandstraat 98-AB Rotterdam, Zuid-Holland

€ 650.000
Verkocht

Statig woon-/winkelpand ter grootte van circa 294 m² gelegen in Rotterdam Delfshaven. De 1e Middellandstraat is een drukke winkelstraat met een keur aan speciale en gevarieerde winkels, toko’s, eettentjes, afhaalmogelijkheden en kofiebarretjes.

De 1e Middellandstraat maakt onderdeel uit van het project 'Mooi, mooier Middelland'. Binnen Mooi, mooier Middelland werken bewoners, ondernemers en de gemeente Rotterdam samen aan een ambitieus programma voor verbetering aan de wijk Middelland. Onderdeel hiervan is onder andere de revitalisatie van de Middellandstraat.

Het casco verkeert in een degelijke staat van onderhoud. Aan de binnenzijde dient aandacht besteed te worden aan de eerste etage. De gevel van de winkel zal nog worden gemoderniseerd met behulp van een gemeentelijke subsidie. 

Het gehele pand is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Ook de gehele achtergevel is bekleed met kunststof delen. De bovenste twee etages worden verhuurd aan vier kamerhuurders, de eerste etage aan een ouder echtpaar.

Het object ligt circa 2,4 kilometer ofwel 5 autominuten van de dichtstbijzijnde rijkswegen de A13 (Rotterdam – Den Haag) en de A20 (Hoek van Holland – Gouda). Deze maken onderdeel uit van de ring van Rotterdam. De afstand tot het Rotterdam Centraal is 1,2 kilometer. Daarnaast kan men van tram en bus gebruikmaken. Op loopafstand van het object bevindt zich een tram- en bushalte. Deze rijden iedere tien minuten.

1e Middellandstraat 98-AB

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 649.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.