Rotterdam, Benthuizerstraat 65 A, B, C1 en C2

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 990.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Benthuizerstraat 65 A, B, C1 en C2 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 990.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
15-1-2019

Een geheel opstal bestaande uit een commerciële ruimte en acht studio's van circa 400 m² in totaal, gelegen in de wijk Oude Noorden te Rotterdam.

In 2015 en 2016 zijn er diverse onderhouds-/verbeterwerkzaamheden uitgevoerd waaronder het stralen en impregneren van de voorgevel, onderhoudsarm renoveren van de achtergevel door gebruik van trespa onderdelen, plaatsen van vier nieuwe cv-ketels en een renovatie van de binnenzijde. De kozijnen aan de voorzijde zijn van hout met enkel glas. De kozijnen aan de achterzijde zijn grotendeels van kunststof met dubbel glas. 

De begane grond wordt september 2018 voorzien van een luxe badkamer met toilet, douche en opstelruimte voor een wasmachine en droger. De achterpui wordt vervangen door kunststof met dubbel glas. Deze ruimte wordt verhuurd opgeleverd. 

In de straat zijn diverse winkels, waaronder een Albert Heijn, en horecagelegenheiden gevestigd. Binnen drie minuten lopen zijn de Zwart Janstraat en Noordmolenstraat, samen de Winkelboulevard Noord, te bereiken. Aan de winkelboulevard zijn zowel vele lokale winkeliers als  landelijke winkelketens gevestigd waaronder Etos, Hunkemöller, T-Mobile, Zeeman, Gall & Gall, Kruidvat, Primera, MS Mode, et cetera. 

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op 50 meter afstand is een tramhalte gelegen en op 300 meter afstand is de eerste bushalte te vinden. Per auto is het pand op circa vier minuten afstand van de A20 gelegen. 

Het pand is een besluitvak gelegen. Op basis van het bestemmingsplan ‘Oude Noorden (2010)’ is de publiekrechtelijke bestemming van het object: ‘Detailhandel’. Hierdoor voorziet het bestemmingsplan onder andere in de functie winkels/praktijkruimten op de begane grond en woningen op de verdiepingen.

Benthuizerstraat 65 A, B, C1 en C2

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.