Rotterdam, Honingerdijk 25a

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 180.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Rotterdam - Honingerdijk 25a
Foto's

Honingerdijk 25a Rotterdam, Zuid-Holland

€ 180.000
Verkocht

Deze belegging betreft een dubbele bovenwoning op de derde en vierde etage van circa 106 m², gelegen in de groene en gewilde wijk Kralingen-Crooswijk te Rotterdam. Het object is momenteel historisch laag verhuurd aan een particulier. Het betreft in de zin van de monumentenwet een rijksmonument. 

Het object verkeert in een redelijke staat van onderhoud. Aan de binnenzijde zijn er wat scheuren in het metselwerk en vochtplekken in het plafond. Aan de voorzijde zijn de balkonnetjes in 2017 gerenoveerd. De eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer voorzien van een tapijtvloer, een apart toilet en nette keuken. De tweede verdieping bestaat uit een tweetal slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche, dubbele wastafel en een washok dat tevens voorzien is van een extra toilet. 

Het object is zeer gunstig gelegen op circa tien minuten afstand van het centrum van Rotterdam en op loopafstand van de groene Trompenburg Tuinen, Arboretum, het Kralingse Bos, Kralingse plas en Oude Plantage. Op loopafstand zijn tevens gelegen De Erasmus Universiteit, Hogeschool van Rotterdam en diverse andere opleidingsinstituten. Stadion Woudestein van Exelsior bevindt zich eveneens op loopafstand. Het object is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer aangezien de tram voor de deur stopt. Middels diverse uitvalswegen  zijn de snelwegen A4, A13, A15, A16 en A20 binnen enkele minuten te bereiken. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
15-10-2019
Honingerdijk 25a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.