Rotterdam, Katendrechtse Lagedijk 453A, B-01, B-02

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 285.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Rotterdam - Katendrechtse Lagedijk 453A, B-01, B-02
Foto's

Katendrechtse Lagedijk 453A, B-01, B-02 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 285.000
Verkocht

Beleggingspand ter grootte van circa 188 m² bestaande uit drie zelfstandige appartementen met eigen huisnummer. Het object is in gebruik geweest als pand voor expat verhuur. De huidige eigenaar kiest ervoor om het pand leeg op te leveren, zodat de koper de verhuur naar eigen inzicht kan invullen.

De begane grond was in het verleden in gebruik als winkelruimte. Deze is met toestemming van de gemeente omgezet naar een woning. De verdiepingen betreft een woning in Rotterdamse splitsing (eerste verdieping + helft zolder en tweede verdieping + helft zolder). De huidige eigenaar heeft dit aangepast naar een appartement op de eerste etage en een maisionette appartement op de tweede en derde verdieping.

Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De begane grond is voorzien van eigen cv-ketel, elektra- en gas aansluiting. De drie verdiepingen delen één cv-ketel en elektra- en gasaansluiting. Op de eerste verdieping is een extra geiser aanwezig voor warmwater voorziening. In het pand zijn drie watermeters aanwezig.

De woning is gelegen nabij voorzieningen als winkels, openbaar vervoer, winkelcentrum Zuidplein maar ook is er een goede verbinding via openbaar vervoer en de auto met het bruisende centrum van Rotterdam.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
9-11-2017
Katendrechtse Lagedijk 453A, B-01, B-02

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.