Rotterdam, Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 595.000 (k.k.)
Verkocht
Woning / appartement - Rotterdam - Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03
Foto's

Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 595.000
Verkocht

Verhuurd appartementencomplex van in totaal vier appartementen, variërend in grootte van 50 m² tot en met 61,1 m², gelegen te Rotterdam - Zuid. Op korte afstand van de Pleinweg / Ebenhaezerstraat met de diverse winkelvoorzieningen, waaronder de ALDI, de COOP en de Etos. 

Kadastraal gesplitst in drie appartementsrechten, waarbij het appartementsrecht van de bovenste twee verdiepingen bouwkundig is gesplitst in twee aparte wooneenheden. Appartement 4B beschikt over een achtertuin van circa 28 m². Alle appartementen zijn voorzien van eigen meters ten behoeve van de nutsvoorzieningen, eigen cv-combiketels ten behoeve van de verwarming en warmwatervoorziening en volledig voorzien van dubbele beglazing in deels hardhouten en deels kunststof kozijnen. Alle vier de appartementen zijn voorzien van een energielabel A. 

Volledig gerenoveerd in 2012 en daarbij voorzien van niewe keukens, badkamers, cv-combiketels, brandbeveiliging, isolatie, ventilatie en bekabeling. Aan de buitenzijde zijn de gevels en het dak aangepakt. 

De Klaverstraat in Carnisse ligt uitstekend ten opzichte van het winkelhart van Zuid, met daarbij het bus- en metrostation.  Het Zuidplein biedt plaats aan diverse landelijke winkelformules zoals ICI Paris Xl, WE Fashion, C&A, Etos, Hema, Trekpleiser, Only, Xenos, Big Bazar, Douglas, Game Mania, Zeeman, Hunkemoller en Primark. Tevens zijn er diverse lokale retailers en gezellige horecagelegenheden te vinden. Het waterrijke Zuiderpark ligt om de hoek. Het bruisende centrum van Rotterdam is gelegen op circa 15 minuten fietsafstand. Het object is prima bereikbaar per openbaar vervoer, daar er diverse bus en metrohaltes zijn gelegen in de omgeving alsmede Metrostation Zuid-Plein. Met de auto is het object prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en A20. In de omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
11-12-2019
Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.