Rotterdam, Klaverstraat 6A, 6B-01, 6B-02 & 6B-03

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 500.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Klaverstraat 6A, 6B-01, 6B-02 & 6B-03 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 500.000
Verkocht

Verhuurd appartementencomplex van in totaal vier appartementen, variërend in grootte van circa 49 m² tot 52 m², gelegen in de wijk Carnisse te Rotterdam. Alle appartementen zijn voorzien van eigen meters ten behoeve van de nutsaansluitingen, eigen c.v.-ketel en Energielabel A! Het geheel is kadastraal gesplitst in drie appartementsrechten. 

Volledig gerenoveerd in 2012 en daarbij voorzien van nieuwe keukens (eenvoudige inrichting), badkamers, brandbeveiliging, isolatie en bekabeling. Aan de buitenzijde zijn de gevels en het dak aangepakt. Geheel voorzien van dubbele beglazing in deels hardhouten en deels kunststof kozijnen. 

De Klaverstraat in Carnisse ligt uitstekend ten opzichte van het winkelhart van Zuid, met daarbij het bus- en metrostation.  Het Zuidplein biedt plaats aan diverse landelijke winkelformules zoals ICI Paris Xl, WE Fashion, C&A, Etos, Hema, Coolcat, Trekpleiser, Only, Xenos, Big Bazar, Douglas, Game Mania, Zeeman, Hunkemoller en Primark. Tevens zijn er diverse lokale retailers en gezellige horecagelegenheden te vinden. Het waterrijke Zuiderpark ligt om de hoek. Het bruisende centrum van Rotterdam is gelegen op circa 15 minuten fietsafstand. Het object is prima bereikbaar per openbaar vervoer, daar er diverse bus en metrohaltes zijn gelegen in de omgeving alsmede Metrostation Zuid-Plein. Met de Auto is het object prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en A20. In de omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Klaverstraat 6A, 6B-01, 6B-02 & 6B-03

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 530.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Rotterdam - Dahliastraat 70 AB en 72
Rotterdam
€ 775.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.