Rotterdam, Mathenesserdijk 59 B-01 en 59B-02

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 375.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Mathenesserdijk 59 B-01 en 59B-02 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 375.000
Verkocht

Twee bouwkundig gesplitste appartementen die verdeeld zijn over drie etages van in totaal circa 153 m², gelegen in de opkomende wijk Spangen te Rotterdam. Het object is verhuurd aan een Woongroep, ingeschreven bij de KvK, met vijf masterstudenten. 

Het geheel is gerealiseerd in 1925 en verkeert in een degelijke en goede staat van onderhoud. Het geheel is voorzien van gestuukte wanden en plafonds (met uitzondering keuken en toiletten) en nette laminaatvloeren. De voorzijde van de appartementen is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en de achterzijde van houten kozijnen met dubbele beglazing. Op de eerste etage bevindt zich een ruime gezamenlijke woonkamer, één grote slaapkamer, een separaat toilet en een nette keuken met toeganag tot het balkon. Op de tweede etage bevinden zich twee zeer ruimte slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een nette keuken met toegang tot het tweede balkon. Op de derde etage bevinden zich twee slaapkamers van gemiddeld formaat en een overloop met keukenblok en doucheruimte en tevens de cv-opstelling die beiden appartementen verwarmd.

Het appartement is gelegen in een levendige wijk van Rotterdam-West met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand bevindt zich een apotheek en Lidl supermarkt en op circa vier minuten fietsafstand bevindt het winkelgebied van Delfshaven zich met een diversiteit aan landelijke winkelformules en lokale horeca en retailers. Het centrum van Schiedam is op circa acht fietsminunten gelegen alsmede het NS-Station en het centrum van Rotterdam op circa tien minuten fietsafstand. Metrostation Marconiplein is op loopafstand gelegen. De Hogeschool Rotterdam is binnen acht minuten fietsen te bereiken. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid voor de deur. Met de auto is het object goed te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A13 en A20.

Mathenesserdijk 59 B-01 en 59B-02

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Maaskade 30
Rotterdam
€ 456.000
Image of Schiedam
Schiedam
€ 330.000
Image of Hoogvliet
Hoogvliet Rotterdam
€ 328.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.