Rotterdam, Meekrapstraat 34 B

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 79.290 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Meekrapstraat 34 B Rotterdam, Zuid-Holland

€ 79.290
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
14-4-2016

Aangeboden wordt een recent gerenoveerde 3-kamer beneden woning met achtertuin. De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is volledig verhuurd.

De woning is gelegen aan de Meekrapstraat in Rotterdam. Winkelcentrum Zuidplein is op loopafstand van de woning gelegen. Openbaar vervoervoorzieningen zijn eveneens op loopafstand van de woning. Rondom de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid

De woning is geheel gerenoveerd: er is een nieuwe keuken, badkamer, toilet en c.v. ketel (Remeha Avanta) geplaatst in de woning. Tevens is de gehele woning voorzien van een nieuwe laminaat vloer en opnieuw gestucte wanden. De nette keuken is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Tevens is er een nieuwe wasmachine geplaatst in de woning. De woonkamer met open keuken is voorzien van sfeervolle inbouwspots in het plafond en sfeervolle afgewerkte schoorsteen.

Indeling:
Entree van de woning, lange hal die u toegang geeft tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde van de woning bevind zich de eerste slaapkamer, de tweede slaapkamer (tussenkamer) is te bereiken via de hal, de woonkamer met open keuken is aan de achterzijde van de woning. Middels de woonkamer bereikt u de achtertuin (ca. 23 m² ). Het aparte toilet met wasmachine aansluiting is alzo via de hal te bereiken. De badkamer met douche ruimte en wastafel zijn te vinden aan de rechterzijde van de hal.

Meekrapstraat 34 B

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.