Rotterdam, Metroplein 50-104

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.500.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Metroplein 50-104 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 2.500.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
11-1-2019

Representatief en nagenoeg vrijstaand kantorencomplex van in totaal circa 2.365 m², gelegen op een unieke locatie binnen 'het hart van Zuid' en naast winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam. Het object verkeert grotendeels in verhuurde staat. De erfpacht is afgekocht tot 31 december 2051.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over een liftinstallatie en topkoeling. Verwarming geschiedt middels gasgestookte cv-ketels. De ruimtes zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. De binnenzijde heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. 

In de nabijge omgeving van het Metroplein zijn volop ontwikkelingen gaande in het kader van herstructurering Zuidpleingebied, te weten het Megaproject Hart van Zuid. Het project zal in 2021 afgerond moeten worden. Zo wordt Ahoy (landelijke publiekstrekker) uitgebreid met het grootste congrescentrum van Nederland en wordt naast Ahoy een nieuwe Pathé bioscoop gebouwd. In februari 2018 is in het voormalig deelgemeente kantoor Charlois het enige 50-meter zwembad van Rotterdam opgeleverd. Op het Zuiderparkhof worden diverse woningbouwprojecten in de steigers gezet en de al uitstekende infrastructuur en openbaarvervoersvoorziening wordt nog krachtiger. Zo komt er een nieuwe busterminal, fietsparkeergarage en worden er diverse nieuwe looproutes gerealiseerd. Op- en afrit van de snelwegen A16, A15 en A29 zijn te bereiken binnen 5 autominuten. En last but not least: Nederlands grootste stadspark (Zuiderpark) ligt op loopafstand.

Metroplein 50-104

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Sneek
Sneek
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.