Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 385

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 355.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Rotterdam - Nieuwe Binnenweg 385
Foto's

Nieuwe Binnenweg 385 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 355.000
Verkocht

Te koop aangeboden: volledig verhuurd beleggingspand met een winkelruimte en twee bovengelegen woningen.

Het pand is zeer geschikt voor beleggers. De winkelruimte en de maisonnette woning is verhuurd. Het pand is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woningen beschikken beide over een eigen C.V. ketel. Het winkelpand is niet voorzien van verwarming.

Nieuwe Binnenweg 385 B(winkelruimte)
Entree van het pand, binnenkomst in de eerste ruimte (winkel). Aan de rechterzijde bevindt zich de meterkast. Middels de eerste ruimte bereikt u de tweede ruimte deze ruimte geeft u toegang tot de koelcel en de derde grote ruimte met wastafel. Deze ruimte heeft een vluchtdeur naar de tuin van de buren. Middels deze ruimte bereikt u het toilet en de vierde ruimte. Middels de vierde ruimte bereikt u tot slot de vijfde ruimte. De winkelruimte beschikt over twee rolluiken aan de voorzijde en een zonnescherm.

De winkel is verhuurd voor € 1300,- per maand

Nieuwe Binnenweg 385 A 01 (woning op de eerste etage)
Ruime tweekamerwoning gelegen op de eerste etage. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en een nette laminaatvloer. De Centrale Verwarming wordt geregeld door middel van een combiketel.

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar de eerste etage. Entreedeur van de woning. Binnenkomst in lange ruime hal. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De tussengelegen kamer is in gebruik als woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een zeer ruime keuken welke gebruikt zou kunnen worden als eetkamer. Middels de keuken bereikt u de badkamer. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafel. Het toilet is te bereiken via de hal.

Deze woning is verhuurd voor € 700,- per maand

Nieuwe Binnenweg 385 A 02 (maisonnette woning op de tweede en derde etage)
Ruime vierkamer maisonnette woning gelegen op de tweede en derde etage. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, enkel aan de achterzijde op de tweede etage bevinden zich houten kozijnen met enkel glas. Door middel van een combiketel is de woning voorzien van Centrale Verwarming. De gehele woning is voorzien van keurige laminaatvloer. Ook beschikt de woning over een op de tweede etage gelegen balkon.

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar de eerste etage. Entreedeur van de woning met trap naar de tweede etage. Ruime hal die u toegang verleent tot de woonkamer en de slaapkamer. Tevens bevindt zich op deze etage de keuken aan de achterzijde van de woning, middels deze keuken heeft u toegang tot het balkon. Het toilet is te bereiken via de hal. Middels trap bereikt u de derde etage, hier bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer.

Deze woning is verhuurd voor € 850,- per maand

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
22-9-2014
Nieuwe Binnenweg 385

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.