Rotterdam, Randweg 35

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 1.537.000 (k.k.)
Te koop
Kamerverhuurpand - Rotterdam - Randweg 35
Foto's

Randweg 35 Rotterdam, Zuid-Holland

€ 1.537.000
Te koop
Kamerverhuurbelegging te koop aan de groene Randweg in Rotterdam Vreewijk. Gelegen op loopafstand van diverse winkels, openbaar vervoer en stadion de Kuip bieden wij een kleinschalig studentenhotel te koop aan met 10 onzelfstandige kamers (nr35) en 3 zelfstandige studio's op de begane grond (nr 33). Het betreft 2 gehele panden welke zijn samengevoegd tot een logies bestemming. Nummer 35 beschikt over een recente kamerverhuur vergunning t.b.v. verhuur aan studenten welke niet in tijd beperkt is en tevens zaak gebonden. Op nummer 33 rust van oudsher een logiesfunctie in de BAG. 

Verhuur vind plaats aan voornamelijk internationale studenten, aantoonbaar vrijwel 100% bezetting op 12 maanden per jaar sinds begin exploitatie in 2016. Minimale gehanteerde verblijfsperiode is 12 maanden.

Indeling pand nr 35: Entree, hal begane grond: 2 studentenkamers, souterrain, wc 1, douche 1, keuken 1, opslagruimte, toegang tot gezamenlijke achtertuin met fietsenberging. Eerste verdieping: 2 studentenkamers, wc 2, wc 3, douche 2, wasruimte met wasmachine en droger, gezamenlijke woonkamer van ca. 65m2 met keuken 2 en toegang tot groot balkon op hele achterzijde van het pand. Tweede verdieping: 6 studentenkamers, wc 4, wc 5, douche 3, douche 4, berging schoonmaak, boilerruimte, ingebouwde kastruimte op de overloop.

Indeling pand nr 33: Entree en hal op begane grond, individuele toegangen naar 3 zelfstandige studentenstudio's voorzien van eigen badkamer, keuken, toilet. 

Het geheel wordt gemeubileerd, gestoffeerd en inclusief gas, water, licht en internet verhuurd voor een bruto jaarhuur van € 91.860,- en de kale netto jaarhuur bedraagt € 76.860,-

Voor meer informatie of de complete dataroom kan er contact met ons worden opgenomen. Wij verzoeken gegadigden om de zittende huurders niet direct te benaderen.
Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
10-1-2022
Randweg 35

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectRandweg 35, Rotterdam
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.