Rotterdam, Schiedamseweg 117a & 117a BE

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 282.500 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Schiedamseweg 117a & 117a BE Rotterdam, Zuid-Holland

€ 282.500
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
13-2-2020

Verhuurde winkelruimte en een zelfstandige bovenwoning met eigen entree en achtergelegen ruimte van in totaal circa 197 m², gelegen aan een drukke winkelstraat, nabij historisch Delfshaven. In de directe nabijheid bevinden zich diverse bekende ketens, zoals Jumbo, Kruidvat, Hans Anders, Dirk en MC Donalds. Direct om de hoek vindt twee keer per week een zeer druk bezochte markt plaats.

De Schiedamseweg in een sterk opkomende winkelstraat, getuige de vele landelijke ketens die zich hier hebben gevestigd. Bovendien is er vrijwel geen leegstand in deze straat te bekennen.

De winkelruimte verkeert in een redelijke tot goede staat van onderhoud. De voormalige dienstwoning mag verhuurd worden aan externe partijen, deze heeft sinds vorig jaar een eigen huisnummer gekregen. In 2013 is de woning opgeknapt en voor het grootste deel gestoffeerd en gemeubileerd.

Het pand is voorzien van een kunststof pui met isolerende beglazing. Elektrisch zonnescherm en anti-inbraakhek welke zijn aangebracht door de eigenaar. Huurder huurt zelf een cv-ketel en is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud hieraan. De winkel en de bovenwoning zijn voorzien van radiatoren, de bovenwoning ook nog eens van een eenvoudige keuken en badkamer, welk in 2016 is voorzien van nieuw kunststof raamkozijn. In de winkel bevindt zich ook een keuken en toilet.

In 2016 is de bijhorende achterliggende loods voorzien van nieuw voegwerk en de ruimte opnieuw geïmpregneerd. Aan de voorgevel zijn in 2016 alle ramen en deuren opnieuw geschilderd en heeft er onderhoud plaatsgevonden aan het dak en schoorsteen.

Op het perceel is het bestemmingsplan "Bospolder - Tussendijken" van kracht.

Schiedamseweg 117a & 117a BE

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.