Rotterdam, Verboomstraat 104a

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 205.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Verboomstraat 104a Rotterdam, Zuid-Holland

€ 205.000
Verkocht

Dubbele benedenwoning van circa 105 m² die is verdeeld over de begane grond en het souterrain, gelegen in de bruisende wijk Charlois te Rotterdam. Het object is momenteel verhuurd aan een organisatie die huisvesting biedt aan expats. Er zijn twee expats woonachtig in het object en er wordt verhuurd inclusief meubilering en stoffering.

Het object is gebouwd omstreeks 1939 en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object participeert in een actieve en gezonde VvE. Het geheel is voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen met islorerende beglazing. De plafonds bestaan gedeeltelijk uit houtwerk en gedeeltelijk uit stucwerk. Op de begane grond ligt een prachtige 'visgraat' parketvloer en het souterrain is voorzien van laminaat. De wanden bij keuken en toilet zijn betegeld. Verwarming geschiedt middels een in 2018 vernieuwde cv-installatie.
Op de begane grond bevindt zich een ruimte hal-/entrée met separaat toilet, een ruime woonkamer met toegang tot balkon en achtertuin alsmede een ruime keuken voorzien van een gaskookplaat, oven, losse Amerikaanse koelkast, afzuigschouw en dubbele spoelbak. In het souterrain zijn een tweetal ruime slaapkamers gesitueerd alsmede een inpandige berging met cv-opstelling en een ruime badkamer voorzien van bad, douche, dubbele wastafel, designradiator en mechanische ventilatie. Ook is er een tweede toilet aanwezig.

Het object is gelegen in Oud-Charlois, een wijk in opkomst. Steeds meer jonge stellen, tweeverdieners en expats weten de wijk te vinden. In de nabije omgeving bevinden zich diverse dagelijkse voorzieningen. Winkelcentrum Zuidplein is op fietsafstand gelegen alsmede het prachtige Zuiderpark. Op loopafstand bevindt zich een basisschool. Het object is uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer gezien de tramhaltes die in de straat zijn gelegen. Met de auto is het object eveneens goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en A29.

Verboomstraat 104a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.