Rotterdam, Voornsestraat 6a

Rotterdam, Zuid-Holland
€ 79.500 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Voornsestraat 6a Rotterdam, Zuid-Holland

€ 79.500
Verkocht

Kleinschalige winkelbelegging van circa 55 m², gelegen in de wijk Oud-Charlois te Rotterdam. De winkelruimte is momenteel verhuurd aan een Poolse ondernemer die zich richt op de verkoop van boeken, tijdschriften, dvd's, cd's alsmede voedingsmiddelen en drogisterijwaren. Rotterdam telt bijna 10.000 inwoners met de Poolse nationaliteit (bron: CBS, 2018).

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud en beschikt tevens over een kleine buitenruimte-/binnenplaats. De metrage is verdeeld over de begane grond alsmede een courante kelderruimte op stahoogte welke vanuit de winkel middels een vaste trap bereikbaar is. Het object is voorheen verhuurd als bakkerij en de huidige etalage met boeibord is nog in de oude stijl weergegeven. De binnenzijde is volledig gemoderniseerd met net gestuukte wanden en plafonds, een nieuwe laminaatvloer, toilet en keukenblokje. Het geheel beschikt over houten kozijnen met enkele beglazing.

Het object is gelegen in een klassieke commerciële plint bestaande uit een ouderwetse groenteman, slagerij en voormalig bakkerij die nu fungeert als Poolse boeken en tijdschriftenwinkel. Het straatbeeld in de wijk kenmerkt zich verder door een diversiteit aan kleinschalige winkelruimte, woonruimte en omgezette woonruimte op de begane grond. Conform bestemmingsplan valt het object momenteel binnen een 'besluitvak'. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer middels zowel bus als tram. Het bruisende stadscentrum van Rotterdam is op circa 15 minuten fietsafstand te bereiken. Middels diverse uitvalswegen vanaf de rijkswegen A15 en A16 is het object per auto eveneens prima bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de omgeving.

Voornsestraat 6a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Schiedam
Schiedam
€ 795.000
Image of Schiedam
Schiedam
€ 330.000
Image of Hoogvliet
Hoogvliet Rotterdam
€ 328.000
Image of Delft
Delft
€ 985.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.