Scheveningen, Gevers Deynootweg 2en 2A

Scheveningen, Zuid-Holland
€ 600.000 (K.K.)
Verkocht
Projectontwikkeling - Scheveningen - Gevers Deynootweg 2en 2A
Foto's

Gevers Deynootweg 2en 2A Scheveningen, Zuid-Holland

€ 600.000
Verkocht

Dit herenhuis is gelegen op goede stand op de hoek van de Gevers Deynootweg, Scheveningen Bad. Het betreffende object grenst aan een aanliggende woning en is altijd in gebruik geweest als pension/kamerverhuurbedrijf met 22 kamers. Ten behoeve van de verkoop heeft de eigenaar besloten het geheel leeg te laten komen, zodat de verhuur naar eigen inzicht van de nieuwe eigenaar ingevuld kan worden. Het pand zal dus vrij van huur en gebruik worden opgeleverd .

De verhuurbaarheid van het pand is erg goed te noemen. Het binnenonderhoud is verschillende plekken slecht, het buitenonderhoud is voldoende. Ook de bouwkundige constructie is voldoende. Er is momenteel geen kamerverhuur- of pensionvergunning aanwezig.

De huidige eigenaar heeft dit niet meer gedaan, omdat de vergunning persoonsgebonden is aan de eigenaar van het object. Het uitvoeren van een kamerverhuurbedrijf of pension is ook passend binnen het bestemmingsplan. (die voorziet in: hotel/pension/kamerverhuur/restaurant/bed and breakfast/wonen)

In het pand zijn 10 brandblusapparaten aanwezig en de bovenetages zijn voorzien van sprinklerinstallatie. Verder is er noodverlichting aanwezig, ook aan de achterzijde buiten. Tevens is er een brandalarmcentrale en zijn er 3 minihaspels. (met onderhoudscontract die dient overgenomen te worden)

Land
Nederland
Soort pand
Projectontwikkeling
Laatste wijziging
9-10-2012
Gevers Deynootweg 2en 2A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.