Schiedam, Brugmanstraat 51b

Schiedam, Zuid-Holland
€ 74.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Schiedam - Brugmanstraat 51b
Foto's

Brugmanstraat 51b Schiedam, Zuid-Holland

€ 74.000
Verkocht

Deze belegging betreft een karakteristiek tweekamerappartement van circa 50 m² gelegen op steenworp afstand van het centrum van Schiedam. Het object is verhuurd aan een particulier.

Indeling:
Entree/hal met toegang tot de badkamer met douche en toilet en de woonkamer. Vanuit de woonkamer zijn de keuken en de slaapkamer te bereiken. De tuin is toegankelijk vanuit de keuken en is voorzien van een achterom en een berging. 

Het geheel verkeert in redelijke staat van onderhoud en is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt via een c.v.-combiketel (geplaatst mei 2017). In 2016 is het object voorzien van een nieuwe tegelvloer. 

Het object is zeer gunstig gelegen nabij alle dagelijkse voorzieningen. In de wijk zijn verschillende supermarkten en lokale retailers gevestigd alsmede een basisschool. Op slechts enkele minuten zijn drie middelbare scholen te bereiken en het groene Julianapark is op loopafstand gelegen evenals het centrum van Schiedam. De ligging maakt het appartement geschikt voor een brede doelgroep. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het object is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A20 en de A4. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
30-6-2017
Brugmanstraat 51b

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.