Schiedam, Korte Dam 9 en 11

Schiedam, Zuid-Holland
€ 189.000 (K.K.)
Verkocht
Projectontwikkeling - Schiedam - Korte Dam 9 en 11
Foto's

Korte Dam 9 en 11 Schiedam, Zuid-Holland

€ 189.000
Verkocht

Twee percelen grond met opstallen, uit faillissement verkregen, gelegen op de hoek Korte Dam - Lange Haven. Deze herontwikkelingslocatie is gelegen op één van de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van Schiedam op korte afstand van winkels, openbaar vervoersvoorzieningen en uitgaansgelegenheden. Aan de westzijde, over de Lange Haven, is het statige arsenaal gelegen. De percelen worden aan de noord-, oost- en zuidzijde begrensd door soortgelijke objecten bestaande uit winkels- en horecavestigingen op de begane grond en woningen op de verdiepingen.

Voor de percelen is op 1 maart 2007 door de afdeling Bouwen en Milieu van de gemeente Schiedam een bouwvergunning afgegeven voor de bouw van een stadscafé en 2 bovenwoningen. Stadscafé met twee appartementen. Deze vergunning is verleend op basis van het volgende plan, waarvan de gedetailleerde informatie via ons kantoor beschikbaar is: op de Korte Dam worden de panden op nummer 9 en 11 horizontaal samengevoegd. Op de begane grond komt het Stadscafé met ingang op de hoek. De twee appartementen krijgen een eigen entree op de Lange Haven, naast de entree bevinden zich ook de bergingen.

Land
Nederland
Soort pand
Projectontwikkeling
Laatste wijziging
26-10-2009
Korte Dam 9 en 11

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.