Schiedam, Singel 228 - 232

Schiedam, Zuid-Holland
€ 850.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Singel 228 - 232 Schiedam, Zuid-Holland

€ 850.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
15-10-2019

Deze belegging betreft twee compleet gerenoveerde panden bestaande uit twee verhuurde winkelpanden en zes zelfstandige bovenwoningen van in totaal circa 550 m², gelegen op loopafstand van trein- en metrostation Schiedam Centraal. De panden beschikken over een kelder en de woonruimtes op de derde verdieping hebben een balkon. 

Singel 228 en Singel 232 bestaan uit een winkelruimte met beletage en drie zelfstandige bovenwoningen met ondergrond en tuin. De objecten zijn traditioneel gebouwd, hebben gemetselde gevels en houten vloeren. Beide objecten worden verwarmd door middel van 4 cv-ketels. Tijdens de renovatie in 2012 zijn nieuwe keukens en badkamers aangelegd en nieuwe kunststof kozijnen aan zowel de voorzijde als achterzijde van de twee objecten geplaatst. Verder zijn beide panden opnieuw geschilderd en behangen en voorzien van nieuwe meubilering en stoffering. Daarnaast is de elektra installatie van Singel 228 geheel vernieuwd en Singel 232 gedeeltelijk vernieuwd en is de afvoer van beide objecten vervangen. Medio 2010 zijn de gevels aan de voor- en achterzijde compleet gereinigd.

De twee centrale panden zijn gelegen op een afstand van circa 900 m van het centrum. In de nabije omgeving zijn diverse winkel- en eetgelegenheden (waaronder supermarkt Spar), horeca, kunst- en culturele instellingen gevestigd. Het is mogelijk om voor het object betaald te parkeren en de Rijksweg A20 (Westerlee - Gouda) is binnen zes autominuten te bereiken. 

Singel 228 - 232

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.