Schijndel, Van Leeuwenhoekweg 15

Schijndel, Noord-Brabant
€ 695.000 (K.K. (btw belaste levering))
Verkocht
Foto's

Van Leeuwenhoekweg 15 Schijndel, Noord-Brabant

€ 695.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
15-10-2019

Representatief bedrijfspand met een grootte van circa 1.002 m², gelegen op op industrieterrein “Duin II” in Schijndel in de nabijheid van de A50 Oss – Eindhoven. Het object ligt op een ruim eigen perceel, dat wordt afgesloten door middel van een hekwerk. 

Het object heeft een frisse uitstraling, doordat er gekozen is voor een niet alledaags ontwerp voor het aan de voorkant gelegen kantoordeel. In de ruime bedrijfshal zijn twee overheaddeuren aanwezig. De hal is bovendien voorzien van een Abus bovenloopkraan en zwenkkraan. Uiteraard is er krachtstroom voorziening aanwezig. Parkeren is in ruime mate op eigen terrein mogelijk.

Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. In 2010 zijn de kantoren verbouwd en geüpdatet. Recentelijk hebben de volgende onderhoudswerkzaamheden plaatsgevonden: nieuwe lichtstraten bedrijfshal en buitenkozijn geschilderd (beide 2016), vervanging heater bedrijfshal (2018).

In het pand is een cv-ketel aanwezig. De kantoren worden verwarmd door radiatoren op de begane grond en vloerverwarming op de verdieping. De hal wordt verwarmd d.m.v. heaters. Op de bovenetage zijn vijf aircounits geplaatst. Het gehele pand is voorzien van kunstsfof of hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

De bereikbaarheid per auto is goed. De op- en afritten van de A50 bevinden zich op slechts 5 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding naar Nijmegen, Oss, Uden en Eindhoven. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 1,4 kilometer afstand. 

Van Leeuwenhoekweg 15

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
€ 1.320.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.