Sevenum, Spoorstraat 6

Sevenum, Limburg
Verkocht
Foto's

Spoorstraat 6 Sevenum, Limburg

Verkocht

Deze belegging betreft een bedrijfsruimte met kantoor van in totaal circa 2.962 m² op een ruim perceel in Sevenum. Het rechter gedeelte van het perceel wordt momenteel niet actief gebruikt. Dit gedeelte zou in de toekomst ontwikkeld kunnen worden. Zie hiervoor de groene arcering op de kadastrale kaart. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. De bedrijfshal in L-vorm is ruim opgezet en bestaat uit meerdere compartimenten die door middel van schuifdeuren met elkaar verbonden zijn. Op de begane grond is tevens een kantine en toilet ruimte aanwezig. Op de verdieping is een opslagruimte en een kantoor met keuken en toilet gestitueerd. Daarnaast staan op het terrein twee ruime loodsen voor opslag.

De indeling en compartimenten bieden diverse mogelijkheden om in de toekomst bijvoorbeeld meerdere bedrijfsunits te creëren. Aan de linker zijkant van de bedrijfshal is een ruime doorgang van circa vijf meter breed die in de toekomst eventueel gebruikt kan worden als doorgang naar het achterste compartiment. Het object telt vier overheaddeuren. Uniek aan het object is dat het verwarmd wordt door middel van een hete-luchtinstallatie die werkt op de houtresten van de fabriek. In het dak is enig asbesthoudend materiaal aangetroffen. De daken zijn goed geïsoleerd. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het object  ligt op bedrijventerrein Berghem waar o.a. een supermarkt, klus/bouwmarkten, vloeren-, wanden en plafondspecialist, een keuken- en badkamerspecialist en meubelzaken gevestigd zijn. Het is een belangrijk werkgebied voor de gemeente Horst aan de Maas en is ruim twintig hectare groot en biedt ruimte aan circa achthonderd arbeidsplaatsen. Het bedrijventerrein is gelegen ten noorden van de kern Sevenum. Het gebied wordt aan de westzijde begrensd door de Horsterweg, welke de kernen Horst, Hegelsom, Sevenum en Blerick-Venlo verbindt. Aan de oostzijde vormt de Berghemweg de begrenzing. Het object is zeer goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A67, de A73 en de A2 en op enkele minuten van de Duitse grens. 

Spoorstraat 6

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Heerlen
Heerlen
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.