Sint-Maartensdijk, Noordpoort 2

Sint-Maartensdijk, Zeeland
€ 239.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Sint-Maartensdijk - Noordpoort 2
Foto's

Noordpoort 2 Sint-Maartensdijk, Zeeland

€ 239.000
Verkocht

Deze unieke belegging betreft een karakteristiek voormalig postkantoor van circa 300 m² welk is gelegen in de dorpskern van Sint-Maartensdijk. Het object is momenteel vrij van huur en heeft een ruime gemengde bestemming. Het pand zou verhuurd kunnen worden als afzonderlijke appartementen, eventueel met commerciële ruimte op de begane grond. Ook de verhuur aan arbeidsmigranten is een mogelijkheid.

Bij binnenkomst staat men in de vestibule (met bergzolder) die toegang verschaft tot het portaal en/of het kantoorgedeelte. Het portaal is onder andere voorzien van een plavuizenvloer en vanuit is een doorloop naar zowel de bijkeuken (met witgoedaansluiting en tuindeur), het kantoorgedeelte of de lager gelegen kelder. 

Het kantoorgedeelte in dit enorme object is zelfvoorzienend, heeft een eigen ingang en is opgesplitst in diverse vertrekken. Aan de voorzijde is er een ruime werkvloer/kantoorruimte gecreëerd met onder andere een afzuiginstallatie. Aangrenzend vinden we achtereenvolgens een tweede kantoorruimte, een portaal (met toiletruimtes), een keukengedeelte en een inpandige berging. 

Vanuit de hal met bordestrap is er toegang tot de verdiepingen. Vanaf de overloop/gang op de eerste verdieping is er een doorgang naar de woonkamer en-suite. In de woonkamer bevinden zich diverse schouwpartijen (marmer), radiatoren en een tv-/telefoonaansluiting. Aangrenzend aan de woonkamer is de eenvoudige keuken gesitueerd. Vanuit de keuken krijgt is er toegang tot het lager gelegen dakterras. Op deze verdieping zijn verder twee slaapkamers en een badkamer met onder andere een badmeubel, toilet, douche en ligbad gelegen. 

De gehele tweede verdieping is in gebruik als een zelfvoorzienend appartement. In het appartement bevindt zich een badkamer met toilet, douche en witgoedaansluiting, twee ruime slaapkamers en een zeer royale living.
De living is onder andere voorzien van een haard, een keukenblok en biedt zijn toekomstige gebruikers een panorama uitzicht over de directe omgeving. Vanuit de living is er een scharniertrap naar het hoger gelegen dakterras. Bij goed weer zijn de televisietoren van Goes en de Zeelandbrug zichtbaar. 

Aan de achterzijde is er een ruime achtertuin op het oosten die middels een vrije achterom bereikbaar is. De achtertuin is onder andere voorzien van parkeerplaatsen, een gazonpartij en terrassen.

Het object is gelegen in de authenthieke dorpskern van Sint-Maartensdijk, dat onderdeel is van de gemeente Tholen. Sint-Maartensdijk staat bekend om haar band met de koninklijke familie waar de koning eveneens heer is van Sint-Maartensdijk. Op loopafstand zijn alle dagelijkse voorzieningen, waaronder twee supermarkten, te bereiken. Op fietsafstand is de Oosterschelde bereikbaar. De N286 verbindt Sint-Maartensdijk binnen enkele autominuten met de A4 en de A58.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
27-11-2017
Noordpoort 2

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.