Sittard, Brandstraat 31

6131 CS

Limburg

€ 300.000
(k.k.)
Te koop
  • DSC06783.jpg
  • DSC06792.jpg
  • DSC06799.jpg
  • DSC06802.jpg
  • DSC06808.jpg
  • DSC06772.jpg
  • DSC06778.jpg
Winkelpand - Sittard - Brandstraat 31 DSC06792.jpg DSC06799.jpg DSC06802.jpg DSC06808.jpg

Omschrijving

OBJECT
Representatieve winkelruimte gelegen op de doorgaande weg richting het historisch Centrum van Sittard. De winkelruimte (Ca. 82 m²) is momenteel in verhuurde staat.

LOCATIE
De Brandstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard. De centrale ligging trekt veel winkelend publiek. In de directe omgeving zijn diverse detailketens gelegen zoals Jamin, AMAC store, Hunkemöller, Xenos etc. Het pand ligt op loopafstand van het station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum', dit betekent dat het pand een ruime bestemmingsmogelijkheid heeft. Het object is o.a. bestemd voor detailhandel, kantoorgebruik en consumentverzorgende dienstverlening. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Er kan betaald geparkeerd worden in de directe omgeving bij de Oda-parking en de parkeergarage onder de Ligne. Ook is het mogelijk om op loopafstand gratis te parkeren in de omliggende woonwijken.

HUURDERSINFORMATIE
De huurder van de winkelruimte betaald momenteel op jaarbasis 22.200,00 excl. btw en heeft een lopende huurperiode dat telkens verlengd wordt met 6 maanden. Er zijn gesprekken gaande om deze huurperiode te verlengen naar 2 jaar. Voor verdere informatie omtrent de huurder, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Winkelpand

Laatste wijziging

16-3-2023

Vloeroppervlakte

195 m2

Bouwjaar

1992

Contractinformatie

Volledig verhuurd

Vraagprijs

€ 300.000 k.k.

Factor

13,50

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Sittard

Sectie

f

Reactieformulier

Locatie

Brandstraat 31
Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod
Image of Haspelsestraat 11

Sittard

Haspelsestraat 11
Kantoorpand
€ 225.000
Image of de Hanze 4

Roermond

De Hanze 4
Garagebox
€ 386.500
Image of Dorpsplein 3

Beegden

Dorpsplein 3
Horecapand
€ 235.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.