Sittard , Wilhelminastraat 46-48

Sittard , Limburg
€ 695.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Sittard    - Wilhelminastraat 46-48
Foto's

Wilhelminastraat 46-48 Sittard , Limburg

€ 695.000
Verkocht

Monumentaal studentenhuis, bestaande uit twee aaneengesloten panden met 18 studio’s op A1 locatie in Sittard.

De locatie van het pand ligt op loopafstand (100m) van het station en 200m van het centrum. Alle voorzieningen (winkels, bus, trein, verbindingswegen, cultuur en ontspanning) liggen binnen direct handbereik.

Het pand is van binnen volledig gerenoveerd en beschikt over nieuwe vloeren, wanden, plafonds, elektra. Ook alle keukens, badkamers en toiletten zijn nieuw. Kortom; een toppand op echte topligging!

Er is een kleine parkeervoorziening op eigen terrein bij het pand, en een afsluitbare buitenstalling voor de fietsen. In het souterrain bevindt zich een algemene verblijfsruimte voorzien van tv etc.

Elke studio is v.v. vloerbekleding en de wanden zijn geschilderd in een standaard witte kleur. Er is een mini keukenblok aanwezig voorzien van wasbak en 2 kookplaten. Naast de cai-/ internetaansluiting zijn er diverse wandcontactdozen aanwezig in elke studio. Sommige studio’s beschikken over balkon of tuinzitje.

Op elke verdieping bevinden zich 2 badkamers en 2 toiletten, deze bevinden zich aan weerszijden van het gebouw. Per 3 studio’s is een eigen badkamer en toilet beschikbaar welke middels een sluitplan alleen door de bewoners van de betreffende 3 studio’s te gebruiken zijn.

Het gehele pand is v.v. een geavanceerd brandmeldsysteem waarbij iedere studio is voorzien van een warmtedetectie aangesloten op het brandmeldsysteem. In het gehele pand is draadloos internet aanwezig.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
21-4-2016
Wilhelminastraat 46-48

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.