Tilburg, Alleenhouderstraat 53C

Tilburg, Noord-Brabant
€ 335.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Tilburg - Alleenhouderstraat 53C
Foto's

Alleenhouderstraat 53C Tilburg, Noord-Brabant

€ 335.000
Verkocht

Een kamerverhuurpand, bestaande uit vier verhuurde kamers, van circa 118 m² in totaal. Het object is gelegen in de wijk Gasthuisstraat in het stadsdeel Oud-Noord. Voorzien van de benodigde kamerverhuurvergunning en gebruiksmelding brandveilig gebruik. 

Alle kamers zijn voorzien van een eigen toilet, eigen douche en eigen keukenblok. Op de begane grond bevindt zich tevens een gezamenlijke keuken met kookgelegenheid alsmede een extra douche en toilet. 

Het object bevindt zich in een redelijk tot goede staat van onderhoud en is deels voorzien van spouwmuurisolatie en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een c.v.-combiketel uit 2010. 

In de nabije omgeving van de woning zijn diverse eet- en winkelgelegenheden gesitueerd waaronder Big Bazar, Kruidvat, een lokale pizzeria en de supermarkt Albert Heijn.

Het centrum van Tilburg alsmede de Universiteit van Tilburg zijn op slechts 5 minuten fietsafstand gelegen. De bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaarvervoer is goed. Het is mogelijk om in de straat gratis te parkeren en de rijksweg A58 (Eindhoven - Vlissingen) is binnen 10 autominuten te bereiken. Het centraal station van Tilburg is vanaf de woning op drie fietsminuten afstand gelegen. 

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
21-5-2019
Alleenhouderstraat 53C

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.