Tilburg, Ampèrestraat 2A

Tilburg, Noord-Brabant
€ 140.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Ampèrestraat 2A Tilburg, Noord-Brabant

€ 140.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
6-11-2018

Gelijkvloerse woning van circa 67 m², gelegen op de hoek van de Ampèrestraat en Groenstraat in het stadsdeel Oud-Zuid van Tilburg. De woning wordt in verhuurde staat verkocht.

De woning bestaat uit een ruime woonkamer van circa 29,75 m², waarvan de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is voorzien van schuurwerk en beschikt over inbouwspots. Achter de woonkamer is de keuken gesitueerd. De ruimte is voorzien van een tegevloer, schuurwerkplafond met spots, kunststof aanrecht en een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Het apart toilet is eveneens geheel betegeld en voorzien van een hangend closet. De slaapkamer is circa 10,5 m² groot en voorzien van een walk-in-closet. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen waarin dubbele beglazing is geplaatst. Ook zijn bij alle raam- en deurpartijen elektrische bedienbare rolluiken geplaatst. De verwarming en warm water geschieden middels een gehuurde cv-combiketel (merk Intergas) uit het bouwjaar 2013.

In de nabije omgeving van de woning zijn diverse winkelgelegenheden gesitueerd, waaronder de supermarkten Aldi en Jumbo. Het stadscentrum van Tilburg is binnen zes fietsminuten te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 300 meter gelegen en het centraal station op circa 1,9 km. Het is mogelijk om in de straat gratis te parkeren.

De mogelijkheid bestaat eventueel voor opbouw van een extra verdieping. Tevens beschikt het pand over een winkelvergunning.

Ampèrestraat 2A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.