Tilburg, Aphroditestraat 3

Tilburg, Noord-Brabant
€ 120.000 (K.K. )
Verkocht
Kantoorpand - Tilburg - Aphroditestraat 3
Foto's

Aphroditestraat 3 Tilburg, Noord-Brabant

€ 120.000
Verkocht

Dit beleggingspand betreft een kantoorunit van circa 95 m² op de begane grond aan de straatzijde en drie parkeerplaatsen op bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg. Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. 

De unit is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw met een actieve en gezonde VvE. Het object is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken en een aircounit die tevens wordt gebruikt voor verwarming van de ruimte.

Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. Zo zijn er meerdere grootschalige distributiecentra voor onder andere Sony, Samsung, Nokia, Tesla en Coolblue gevestigd. Daarnaast bevinden zich tevens diverse kleine- tot middelgrote bedrijfsgebouwen en diverse perifere detailhandelszaken, waaronder Hornbach, Karwei en Praxis. 

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is per auto uitstekend via de recentelijk gerealiseerde noordwesttangent, die direct ontsloten is vanaf de N261 (Waalwijk – Tilburg), de A58 (Eindhoven – Tilburg – Breda) en de A65 (Tilburg – ’s-Hertogenbosch). 

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
6-9-2017
Aphroditestraat 3

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.