Tilburg, Bernardusplein 38

Tilburg, Noord-Brabant
€ 395.000 (k.k.)
Te koop
Kamerverhuurpand - Tilburg - Bernardusplein 38
Foto's

Bernardusplein 38 Tilburg, Noord-Brabant

€ 395.000
Te koop

In Tilburg West (vlakbij de ringbaan) is er een mooie ruime en opgeknapte kamerverhuurwoning te koop van 109 m2 op het Bernardusplein 38 te Tilburg. Ligging is ideaal en centraal gelegen t.o.v. ROC en De Rooi Pannen (2 min fietsen), HBO en Tilburg Universiteit (8 min fietsen) en Tilburg Centrum (8 min fietsen). Op steenworp afstand is er een groot winkelcentrum (Het Zand) met alle voorzieningen (Hema, Albert Heijn, Jumbo, Action) beschikbaar. De uitvalsweg is ringbaan West en met de auto zit je in minder dan 10 minuten op de A58. Voldoende vrije parkeerplaatsen rondom de woning. 

Maisonnette woning
Dit verhuurde appartement met 5 kamers is in gebruik als kamerverhuurobject, verkerende in zeer goede staat van onderhoud. Het pand beschikt over de vereiste omzettingsvergunning en gebruiksmelding brandveiligheid. Het pand is recentelijk volledig en grondig opgeknapt:

- Alle gemeenschappelijke ruimtes (toilet, badkamer, keuken, verkeersruimten, 2x balkon) opnieuw geschilderd

- Nieuwe keuken inclusief nieuwe (inbouw)apparatuur geplaatst (waaronder een wasmachine, zeer ruime amerikaanse koelkast, magnetron, oven, gasfornuis en afzuiginstallatie

- Vier van de vijf kamers (m.u.v. de kleinste kamer van 9 m2) gestoffeerd: opnieuw geschilderd, voorzien van nieuw laminaat, voorzien van gordijnen

- De badkamer voorzien van een nieuwe tegelvloer, nieuwe inloopdouche en sanitaire voorzieningen

- De brandmeldinstallatie is recentelijk geïnspecteerd en goedgekeurd

- De houten buitenkozijnen, inclusief ramen, staan op de planning om vervangen te worden door kunststof kozijnen en nieuwe beglazing. Hiervoor is reeds een financiële voorziening getroffen vanuit de VvE.

- Recentelijk is, i.v.m. winkelpanden op de begane vloer, de gehele buitengalerij op de eerste verdieping vernieuwd 

In de kelder bevindt zich de berging van circa 9 m², op dit moment leeg opgeleverd, maar verhuurbaar als fietsenberging. De VvE is financiëel gezond en heeft voldoende reserves.

Huurders
Huurders zijn, m.u.v. 1 kamer, recentelijk allemaal gewisseld. Hierdoor zijn er uitgebreide en recente huurovereenkomsten beschikbaar. Daarnaast zijn er getekende exemplaren van huisregels, gebruikersovereenkomsten (t.b.v. VvE), integriteitschecks, en recente (geanonimiseerde) betalingsbewijzen beschikbaar.

Voorschot voor gas, water en elektra bedraagt per maand € 250,00 (€ 50,00 per kamer). Kosten voor schoonmaker (1x per 2 weken) en internet bedragen in totaal € 110,00 per maand (respectievelijk € 80,00 en € 30,00). Huurprijs zoals vermeld is inclusief voorschot gas, water, elektra en kosten t.b.v. schoonmaker en internet. Hierdoor blijven de gemeenschappelijke ruimtes netjes en onderhouden.

Huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 1 jaar en daarna een opzegtermijn van 1 maand.

Bestemmingsplan
Op het perceel is het bestemmingsplan 'Zand 2008' met bestemming 'Wonen' van toepassing.

Documentatie
Alle relevantie documentatie is beschikbaar na aanvraag

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
3-12-2021
Bernardusplein 38

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectBernardusplein 38, Tilburg
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.