Tilburg, Heuvelring 49

Tilburg, Noord-Brabant
€ 649.000 (K.K. (btw-belaste levering))
Verkocht
Kantoorpand - Tilburg - Heuvelring 49
Foto's

Heuvelring 49 Tilburg, Noord-Brabant

€ 649.000
Verkocht

Herkenbaar en modern kantoorobject met een vloeroppervlakte van ruim 500m², gelegen op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie aan de Cityring in het centrum van Tilburg.

Het object verkeert in een volledig verhuurde staat met vijf huurders. De Heuvelstraat is op steenworp afstand bereikbaar, evenals NS Station Centraal.

Het gebouw bestaat uit vijf bouwlagen, de begane grond is geschikt als winkel of (balie)kantoor, de verdiepingen als kantoorruimte. De bovenste verdieping beschikt over een dakterras met fraai uitzicht over de binnenstad. Elke verdieping is met trap en lift bereikbaar en is zelfstandig te gebruiken met eigen voordeur, voorzieningen en pantry. Het object beschikt over een energielabel B.

In de directe omgeving bevindt zich voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Achter het pand is een afgesloten binnenplaats ten behoeve het stallen van fietsen aanwezig. In de omgeving zijn mogelijkheden voor parkeren voor vergunninghouders voor bedrijven, de kosten hiervoor voor de binnenstad bedragen € 90,00 per vergunning per kwartaal (prijspeil 2015). Op loopafstand zijn gesitueerd de parkeergarage Pieter Vreedeplein en 013 Tivoli. Bij 013 Tivoli bestaat de mogelijkheid om een werkdagabonnement af te sluiten voor slechts € 70,00 per maand of een etmaal abonnement voor € 82,00 per maand (prijspeil 2015).

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
1-7-2016
Heuvelring 49

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.