Tilburg, Jan Evertsenstraat 24

Tilburg, Noord-Brabant
€ 232.500 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Noord-Brabant

€ 232.500
Verkocht

Kamerverhuurpand van circa 119 m², gelegen op vijf minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg. De Tilburg University ligt op slechts vijftien minuten fietsafstand, de Avans Hogeschool op tien minuten. Het object is voorzien van de benodigde omzettingsvergunning voor verhuur van zes kamers.

Op de begane grond is een keuken met gezamenlijke woonkamer. De eerste kamer is gesitueerd in de oorspronkelijke woonkamer en beschikt derhalve over een ruim oppervlak. Vanuit deze kamer is de achtertuin bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn drie kamers gelegen. De badkamer is eveneens op deze etage gesitueerd en is voorzien van douche, toilet en wasmachine aansluiting. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee ruime kamers en is de opstelplaats van de cv-ketel te vinden.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Zo zijn de badkamer en het toilet in 2016 vernieuwd. Verwarming van het object geschiedt middels een cv-installatie (Remeha) uit 2006 die eigendom is. Het object is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Het schilderwerk aan de buitenzijde behoeft aandacht. Tot slot is er een tuin aanwezig met een stenen berging van circa 10 m².

Het object is gelegen op een uitstekende locatie op slechts vier minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg, elf minuten fietsafstand van Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool en vijftien minuten fietsafstand van Tilburg University. Op loopafstand zijn de Albert Heijn en Jumbo gelegen. 

Jan Evertsenstraat 24

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam, Jephtastraat 55-2
Amsterdam
€ 400.000
Image of Gorinchem, Langendijk 82
Gorinchem
€ 199.000
Image of Gorinchem, Westwagenstraat 15
Gorinchem
€ 225.000
Image of Geldrop, Langstraat 97
Geldrop
€ 325.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.