Tilburg, Oude Hilvarenbeekseweg 8

Tilburg, Noord-Brabant
€ 255.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Tilburg - Oude Hilvarenbeekseweg 8
Foto's

Oude Hilvarenbeekseweg 8 Tilburg, Noord-Brabant

€ 255.000
Verkocht

Kamerverhuurpand van circa 109 m² bestaande uit zeven kamers, gelegen op een goede locatie in de Tilburgse wijk 'Groenewoud'. De kamerverhuurvergunning alsmede de gebruiksmelding is aanwezig.

Het object verkeert in redelijke van onderhoud. Met beperkte investeringen is dit op goed niveau te brengen. Dak en gevels verkeren in goede staat. Op de begane grond bevindt zich de hal-/entrée voorzien van toilet, meterkastopstelling en trap naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een gemeenschappelijke keuken en een tweetal kamers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers, waarvan één met balkon. Op deze etage bevindt zich tevens de gemeenschappelijke badkamer. De overige twee kamers zijn op de zolderetage gesitueerd. De ruime overloop aldaar biedt mogelijkheden tot het vergroten van deze kamers. Conform de brandveiligheidseisen bevindt zich op iedere etage een rookmelder en draagbaar blustoestel. De voorzijde van het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en de achterzijde van houten kozijnen met enkele beglazing. Verwarming geschiedt middels een gehuurde cv-installatie. Er is een achterom richting de tuin waar een stenen berging is gesitueerd, voorzien van elektra.

Het object is gelegen in Tilburg-Zuid in een wijk die zich kenmerkt door haar vele eengezinswoningen. De laatste jaren is er veel nieuwbouw in de wijk geplaatst en is de wijk voorzien van diverse impulsen. Op loopafstand bevindt zich een kleinschalig wijkwinkelcentrum waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Het centrum van Tilburg is op slechts enkele minuten fietsafstand gelegen. Avans Hogeschool en Tilburg University zijn eveneens met de fiets bereikbaar op circa tien minuten. In Tilburg studeren meer dan 28.000 studenten en zijn twee universiteiten en twee hogescholen gesitueerd. Het is een populaire studentenstad met circa 147 cafés, 6 theaters 2 bioscopen.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
31-7-2019
Oude Hilvarenbeekseweg 8

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Europalaan 525
Tilburg
€ 287.500
Image of Bredaseweg 193
Etten-Leur
€ 350.000
Image of Hoogstraat 48 48 C
Leerdam
€ 280.000
Image of Fenkelstraat 15
Oudenbosch
€ 249.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.