Tilburg, Trouwlaan 61

Tilburg, Noord-Brabant
€ 265.000 (k.k.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Tilburg - Trouwlaan 61
Foto's

Trouwlaan 61 Tilburg, Noord-Brabant

€ 265.000
Verkocht

Kamerverhuurpand van circa 114 m² bestaande uit zeven kamers, gelegen op een uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Tilburg. De kamerverhuurvergunning alsmede de gebruiksmelding is aanwezig.

Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud. Met beperkte investeringen is dit op goed niveau te brengen. Dak en gevels verkeren in goede staat. Op de begane grond bevindt zich de hal-/entrée met trapopgang en meterkastopstelling, gemeenschappelijke keuken en badkamer en de eerste twee kamers. Op de eerste etage zijn een drietal kamers gesitueerd en een separate doucheruimte. De zesde en zevende kamer bevinden zich op de zolderetage. Conform de brandveiligheidseisen bevindt zich op iedere etage een rookmelder en draagbaar blustoestel. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met deels enkele en deels dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een gehuurde cv-installatie.

Het object is gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Tilburg met een grote diversiteit aan voorzieningen. Het NS-station is op slechts drie minuten fietsafstand bereikbaar. Avans Hogeschool en Tilburg University zijn eveneens met de fiets bereikbaar op circa tien minuten. In Tilburg studeren meer dan 28.000 studenten en zijn twee universiteiten en twee hogescholen gesitueerd. Het is een populaire studentenstad met circa 147 cafés, 6 theaters 2 bioscopen.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
31-7-2019
Trouwlaan 61

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Europalaan 525
Tilburg
€ 287.500
Image of Bredaseweg 193
Etten-Leur
€ 350.000
Image of Hoogstraat 48 48 C
Leerdam
€ 280.000
Image of Fenkelstraat 15
Oudenbosch
€ 249.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.