Tilburg, Veestraat 45

Tilburg, Noord-Brabant
€ 195.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Tilburg - Veestraat 45
Foto's

Veestraat 45 Tilburg, Noord-Brabant

€ 195.000
Verkocht

Geheel verhuurd beleggingspand, bestaande uit 3 verhuurde studio's. De woning is geheel gerenoveerd eind 2010. Tevens is er een opbouw geplaatst, voor de geheel nieuwe, 2e verdieping. Kamerverhuurvergunning is aanwezig, alsmede de benodigde bouwvergunning. Gratis parkeren aan de voorzijde.

De volgende renovaties hebben plaatsgevonden: dak geïsoleerd, de goten zijn vervangen, wanden geïsoleerd, op 1 kozijn na zijn alle kozijnen voorzien van dubbel glas. Alle waterleidingen, gasleidingen, elektra en groepenkast zijn vervangen. Ook de riolering is vernieuwd. Het schilderwerk binnen en buiten is eind 2010 geschied.

Verder is er nieuw sanitair geplaatst, nieuwe keukens (inclusief koelkast en oven), nieuwe tegelvloeren en wandtegels. Nagenoeg alle radiatoren zijn vervangen. Enkele bestaande hergebruikt omdat deze in goede staat verkeren. Het pand is voorzien van een bestaande CV ketel.

Alle vloeren zijn dubbel geïsoleerd en voorzien van houten parketvloer. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van nieuw stucwerk. De tuin is bestraat.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
4-6-2012
Veestraat 45

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.