Tilburg, Wilhelminapark 129 & 129c

Tilburg, Noord-Brabant
€ 375.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Wilhelminapark 129 & 129c Tilburg, Noord-Brabant

€ 375.000
Verkocht

Karakteristiek pand uit 1905 van in totaal circa 145 m²,  op toplocatie gelegen aan het Wilhelminapark te Tilburg. Met om de hoek museum De Pont, op fietsafstand het centrum van Tilburg met alle benodigde winkel- en horecavoorzieningen alsmede het Centraal Station. 

De begane grond betreft een voormalige winkelruimte die in 2016 middels omgevingsvergunning is verbouwd tot een driekamer parterrewoning met een oppervlakte van circa 50 m². Volledig verbouwd conform het Bouwbesluit en de originele details van de voorzijde van het pand zijn hierbij in de originele staat hersteld. Denk hierbij onder andere aan de glas in de lood ramen, de volledig houten kozijnen (met nieuw aangebrachte isolerende beglazing) alsmede de omlijsting van de kozijnen met de prachtige ornamenten. Verder voorzien van:
- nieuwe keukeninrichting met inductiekookplaat, enkele spoelbak, inbouwcombimagnetron, extra kasten en een inbouwafzuigkap;
- separate toiletruimte met zwevend toilet;
- separate badkamer c.q. doucheruimte;
- eigen cv-combiketel (2016).
Deze ruimte wordt thans verhuurd aan een stel tegen een bruto huurprijs van € 914,84 per maand, deze huurprijs is inclusief een vergoeding voor gas, water en elektra.

Op de eerste verdieping (en de achterzijde van de begane grond) is er sprake van kamergewijze verhuur aan drie studenten. In 2011 is hiervoor de benodigde omzettingsvergunning aangevraagd en daarmee dus 100% legaal. De kamers variëren in grootte van 12,5 m² tot en met 18,5 m² en de huurders hebben de beschikking over een gemeenschappelijke badkamer met douche voorzien van een thermostatische watermengkraan, een separaat toilet, eetkamer, keuken met inductiekookplaat, enkele spoelbak en een afzuigkap. De huurders hebben de entree tot 129C via de zijkant van het pand. Voorzien van een eigen cv-combiketel (2017, Remeha CW5). 

De achterzijde van het object is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tijdens de verbouwing is er dakisolatie aangebracht in de woning. 

Wilhelminapark 129 & 129c

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Hoogstraat 48 48 C
Leerdam
€ 300.000
Image of Geldrop
Geldrop
€ 325.000
Image of Helmond
Helmond
€ 425.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.