Twello, Dorpstraat 24-26

Twello, Gelderland
€ 2.995.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Dorpstraat 24-26 Twello, Gelderland

€ 2.995.000
Verkocht

Dit object betreft een multi-tenant gebouw met negen huurders, gelegen op een perfecte centrumlocatie in het hart van Twello.

Het object is verhuurd aan negen gedegen huurders waaronder Rabobank, sportschool ATF en La Joy, Fashion & Living met een goede betalingsmoraal. Het gehele object is voorzien van energielabel A. 

Het geheel is in 2001 in opdracht van de Rabobank gebouwd, waarbij is gekozen voor een luxe en degelijke bouwuitvoering.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum-1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, kantoren maatschappelijke voorzieningen, horeca tot en met categorie 3, sportvoorzieningen, bedrijfswoningen en wonen (uitsluitend op de verdieping) toegestaan.

Het pand ligt op de meest prominente locatie in het centrum van Twello. De Dorpsstraat 24-26 is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De autosnelweg A1, welke een route vormt van Amsterdam tot aan de grens met Duitsland, ligt op slechts 6 minuten rijafstand. Het Centraal Station van Twello ligt op 350 meter loopafstand.

Het winkelcentrum bevat diverse landelijke winkelketens waaronder de Albert Heijn, Aldi, Hema, Kruidvat en Blokker. Daarnaast biedt het centrum een ruim aanbod aan eetgelegenheden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het pand en parkeren in het centrum is gratis, wat het winkelcentrum van Twello zeer aantrekkelijk maakt voor mensen in de nabije omgeving. Verder staat iedere vrijdagmiddag de Twellose weekmarkt op het Marktplein, welke veel bezoekers trekt en zorgt voor een gezellige sfeer. Het centrum van Twello is levendig en het jaarlijkse Klompenfeest trekt inmiddels zo'n 100.000 fans.

Dorpstraat 24-26

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Vroomshoop, Amerikalaan 34
Vroomshoop
€ 43.200
Image of Veenendaal, Koningsschot 39
Veenendaal
€ 2.250.000
Image of Hengelo
Hengelo
€ 155.000
Image of Almere, Keersluisweg 15
Almere
€ 525.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.