Uitgeest, Ooievaarsterrein 4 en Schevelstraat 10

Uitgeest, Noord-Holland
€ 625.000 (K.K.)
Verkocht
Winkelpand - Uitgeest - Ooievaarsterrein 4 en Schevelstraat 10
Foto's

Ooievaarsterrein 4 en Schevelstraat 10 Uitgeest, Noord-Holland

€ 625.000
Verkocht

Deze belegging betreft twee winkelruimten van circa 560 m² en 285 m², gelegen in het verspreide winkelgebied van het gezellige watersportdorp Uitgeest. De winkelruimtes worden momenteel verhuurd aan Action en Fashionmatch.

De winkels verkeren in goede staat van onderhoud. Voor de deur is er voldoende ruimte voor vrachtauto's ter bevoorrading van de winkel. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. 

Action is een Nederlandse winkelketen met meer dan negenhonderd vestigingen in zes landen. De winkelketen opereert vooral onderaan de markt in het lage-prijsassortiment met een sterke wisseling in artikelen. Eén van de twee Nederlandse distributiecentra van Action bevindt zich in Zwaagdijk op korte afstand van de Action in Uitgeest. 

Fashionmatch richt zich op monstercollecties en actuele bekende merken voor zowel dames als heren. Het bedrijf stelt al ruim twintig jaar hoogwaardige merkkleding collecties samen. De gedreven ondernemers geven deskundig advies en helpen graag mee bij het samen stellen van een unieke collectie.

Het object is gelegen in het verspreide historisch centrum van Uitgeest nabij het Uitgeestermeer. In de nabijge omgeving zijn verschillende lokale ondernmers en horeca alsmede diverse supermarkten te vinden. Uitgeest is populair bij toeristen en verwelkomt in de zomer dan ook veel recreanten en watersportliefhebbers. Uitgeest kent een verzorgingsgebied van ruim 13.500 inwoners met een bovengemiddeld bestedingsniveau. Het object is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer en de A9. 

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
28-2-2018
Ooievaarsterrein 4 en Schevelstraat 10

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Goirle
Goirle
€ 615.000
Image of Deurne
Deurne
€ 600.000
Image of Hoofddorp
Hoofddorp
€ 1.700.000
Image of Bussum
Bussum
€ 3.176.500
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.