Utrecht, Blauwkapelseweg 3 & 3A

Utrecht, Utrecht
€ 780.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Blauwkapelseweg 3 & 3A Utrecht, Utrecht

€ 780.000
Verkocht

Twee zelfstandige woonruimten van in totaal 140,6 m² op een perceel van 73 m² gelegen in de wijk Wittevrouwen, de meest populaire wijk van Utrecht op een A-locatie tegenover het Griftpark.

De woning op de begane grond is gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd en kent een oppervlakte van circa 50 m². De woning op de eerste verdieping betreft een driedubbel bovenhuis, is gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd en kent een oppervlakte van 90,6 m² GO.

De woning op de begane grond is netjes en beschikt over een woongedeelte, slaapkamer, keuken, badkamer en tuin. Het driedubbele bovenhuis is recent gerenoveerd, een moderne nieuwe keuken, nieuwe elektra, nieuwe vloeren en een nieuwe badkamer op de eerste verdieping. Daarnaast is het schilderwerk aan de binnenzijde gedaan, beschikt de woning over houten kozijnen met dubbel glas en zijn er in 2019 twee nieuwe cv-ketels geplaatst.

De Blauwkapelseweg ligt aan het Griftpark. In het park is het heerlijk sporten, spelen voor kinderen en (pré Corona) worden er diverse festivals georganiseerd. Ook alle dagelijkse voorzieningen voor boodschappen vind je op loopafstand, tevens diverse horeca en speciaalzaken. Via de singel loop je in een paar minuten de binnenstad binnen.

Met de fiets ben je in 10 minuten op Utrecht Centraal. Per auto is de A27 binnen tien minuten te bereiken. Aan de overzijde is een ruime parkeerterrein waar je middels vergunning of betaald kan parkeren.

Blauwkapelseweg 3 & 3A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 775.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Utrecht
Utrecht
€ 635.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.