Utrecht, Marnixlaan 110

Utrecht, Utrecht
€ 170.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Utrecht - Marnixlaan 110
Foto's

Marnixlaan 110 Utrecht, Utrecht

€ 170.000
Verkocht

Perceel van circa 271 m² met bedrijfsruimte van circa 31 m² met diverse ontwikkelingsmogelijkheden, gelegen in de wijk Zuilen te Utrecht. De omgevingsvergunning voor omzetting van bedrijfsruimte naar woonruimte is reeds verleend door de gemeente Utrecht. 

In de huidige situatie wordt de bedrijfsuimte gebruikt als opslag. Conform bouwbesluit en de bouwverordening kan hier een appartement worden gerealiseerd. In relatie tot de tekening die bijgevoegd is bij de omgevingsvergunning kan de indeling er als volgt uitzien: hal-/entree die toegang verschaft tot een ruime keuken, tweede hal met entree naar badkamer met plaats voor toilet, douche en wastafel, vanuit de hal toegang naar de woonkamer met vanuit daar toegang tot het achtergelegen perceel van circa 240 m². 

De gemeente Utrecht heeft middels een brief aangegeven dat het is toegstaan om op het achtergelegen perceel een hobby-/bergruimte te realiseren. Conform de tekeningen die zijn bijgevoegd is een bebouwbaar opppervlak van circa 77 m² te realiseren. 

Deze ontwikkelingsmogelijkheid is op circa 200 meter afstand gelegen van de bruisende Amsterdamsestraatweg waar diverse winkel- en eetgelegenheden zijn gesitueerd. Het stadscentrum van Utrecht is binnen tien fietsminuten te bereiken en treinstation Utrecht-Zuilen is op circa 500 meter van de woning gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op 1 minuut loopafstand gelegen en het is mogelijk om in de straat gratis te parkeren. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
26-6-2019
Marnixlaan 110

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.