Utrecht, Oregondreef 3

Utrecht, Utrecht
€ 343.000 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Utrecht - Oregondreef 3
Foto's

Oregondreef 3 Utrecht, Utrecht

€ 343.000
Verkocht

Dit beleggingsobject betreft een bedrijfspand op goede locatie op bedrijventerrein "Nieuw Overvecht" te Utrecht. Ten behoeve van de huidige huurder is het pand is in 2012 verbouwd voor ruim € 35.000,-, waarbij onder meer een nieuwe pui met overheaddeur is geplaatst en de vloer van een nieuwe betonnen, vloeistofdichte DRT-coating is voorzien. Tevens is er een nieuwe groepenkast met krachtstroomvoorziening aangelegd.

Door deze renovatie heeft pand een frisse en moderne uitstraling gekregen. In 2010 is zelfs de gehele dakbedekking vervangen, waardoor het pand de komende jaren qua onderhoud minimale aandacht nodig heeft.

De huidige huurder heeft het pand in gebruik voor revisies en reparaties aan versnellingsbakken. Bij de verbouwing is er ten behoeve van het gebruik een vloeistofdichte vloer met coating aangelegd. De huidige huurder heeft er zelf een kantoor en toilet geplaatst.

Het pand is gelegen in het bedrijvengebied "Nieuw Overvecht" in Utrecht, om de hoek bij de Brezan Automaterialen. Het pand is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Er is een ringweg nabij en er is een bushalte aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (op gemeentegrond).

Op bedrijventerrein Nieuw Overvecht staan zo’n 280 bedrijven ingeschreven, waarvan er circa 200 actief zijn in het gebied. Deze bedrijven zijn goed voor circa 5.000 arbeidsplaatsen. Hiermee is bedrijventerrein Nieuw Overvecht een belangrijke werklocatie voor de gemeente Utrecht.

In 2020 moet Nieuw Overvecht een modern en inspirerend bedrijventerrein zijn, met veel verschillende functies. Denk hierbij naast arbeid ook aan onderwijs, wonen en sport & ontspanning. Op de website is verdere informatie te vinden. Tevens is er in 2011 een nieuw bestemmingsplan geschreven. Dit plan is via deze link te bekijken.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
12-1-2015
Oregondreef 3

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Heerlen
Heerlen
€ 1.850.000
Image of Muntplein 14
Nieuwegein
€ 359.500
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.