Utrecht, Pieter Nieuwlandstraat 60

Utrecht, Utrecht
€ 560.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Pieter Nieuwlandstraat 60 Utrecht, Utrecht

€ 560.000
Verkocht

Deze belegging betreft een net kamerverhuurpand van circa 140 m² met daarin zes kamers en één appartement, gelegen in Tuindorp - Oost op slechts een paar minuten fietsen van Utrecht centrum. Het object wordt momenteel verhuurd aan studenten en werkende particulieren. De benodigde onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur alsmede de gebruiksmelding is aanwezig.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Er wordt geen groot onderhoud verwacht op de korte termijn. Op de begane grond bevindt zich een kamer met eigen wastafel en een appartement voorzien van keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet. De keuken is recent geplaatst. Op de eerste verdieping zijn twee kamers gesitueerd voorzien van eigen wastafel. Op deze etage bevindt zich een recent vernieuwde keuken en een  badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Deze keuken en badkamer wordt gedeeld met de bewoners van de tweede etage. Op de tweede etage zijn nog eens drie kamers gesitueerd, allen voorzien van eigen wastafel. Het trappenhuis is in 2017 geheel vernieuwd. Het object is voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing. Tevens is er een Trespa dakkapel geplaatst.

Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel het centrum alsmede de diverse opleidingsinstituten. Op circa acht minuten fietsafstand is de Universiteit van Utrecht in het centrum te bereiken en op circa vijftien minuten fietsafstand is de Uithof bereikbaar met verschillende locaties van Hogeschool Utrecht alsmede de Universiteit. Het centrum van Utrecht biedt een breed scala aan internationale en landelijke winkelformules alsmede diverse lokale retailers en vele gezellige horeca gelegenheden. Het prachtige Griftpark is op loopafstand evenals een Albert Heijn supermarkt. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A2, A27 en A28.

Pieter Nieuwlandstraat 60

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Soesterbergsestraat 9A, 9B en 9C
Soest
€ 587.500
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 649.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.