Valkenswaard, Eindhovenseweg 24A

Valkenswaard, Noord-Brabant
€ 315.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Valkenswaard - Eindhovenseweg 24A
Foto's

Eindhovenseweg 24A Valkenswaard, Noord-Brabant

€ 315.000
Verkocht

OBJECT:
Het beleggingsobject betreft een verhuurd woon/winkelpand aan de hoofdwinkelstraat van Valkenswaard. De winkel bevindt zich op de begane grond en is verhuurd aan Foto Video Valkenswaard.

Op de eerste verdieping bevindt zich een studio, kantoor en opslag. De eerste verdieping is bereikbaar via een trap in de winkel en een trap achterin de winkel die alleen bereikbaar is vanuit de achterkant van het object. De eigenaar van de winkel huurt zowel de winkelruimte op de begane grond als de woonruimte, kantoor en opslag op de eerste verdieping.

OMGEVING:
Het beleggingsobject bevindt zich midden in het centrum van Valkenswaard. Het winkelcentrum van Valkenswaard bestaat in totaal uit drie bekende winkelstraten namelijk De Leenderweg, De Eindhovenseweg, en De Corridor maar ook zijn er twee overdekte winkelcentra De Kerverij en de Valkenstaete. In de directe omgeving van het object zijn de volgende winkels gevestigd:

Binnen een straal van 100 meter: The Phone House, Hema, Hans Anders Opticiens, Primera, Intertoys, Da Vinci Shoes, Cool Cat, Lucardi etc.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer is uitstekend. Het object zelf ligt aan de N69 die in verbinding staat met de A67 richting Venlo en Antwerpen. Naast de N69 zijn de N396 en N397 binnen enkele autominuten te bereiken deze N-wegen staan in verbinding met de A67 en A2 richting Roermond en Maastricht. Het centrum van Eindhoven is binnen 15 autominuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer is het object tevens goed te bereiken. Op loopafstand is het busplatform Valkenswaard Markt bereikbaar met verschillende bussen (171, 172, 177, 196, 466, 476) richting Eindhoven en verschillende plaatsen in de buurt.

VALKENSWAARD:
Valkenswaard is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De Kempense gemeente telt ca. 31.094 inwoners en heeft een oppervlakte van 56 km² (waarvan 1,15 km² water). De gemeente Valkenswaard maakt deel uit van de plusregio SRE. De huidige gemeente is ontstaan in 1934 door samenvoeging van de toenmalige gemeenten Valkenswaard, Dommelen, en Borkel en Schaft.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
31-1-2014
Eindhovenseweg 24A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Maastricht
Maastricht
€ 1.685.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.