Veendam, Skagerrak 14

Veendam, Groningen
€ 1.975.000 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Veendam - Skagerrak 14
Foto's

Skagerrak 14 Veendam, Groningen

€ 1.975.000
Verkocht

Deze belegging betreft een in 2008 hoogwaardig gerealiseerd bedrijfsverzamelgebouw van circa 1.800 m², gelegen op een perceel van circa 2.968 m² aan een doorgaande weg te Veendam. Het object is momenteel verhuurd aan een sportschool, kinderdagverblijf, fysiotherapie, voedingsbureau, podologie en pedicure.

Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het geheel is voorzien van deels kunststof en deels houten kozijnen met dubbele beglazing. Het object beschikt over een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en is verdeeld over twee etages. Het object wordt verwarmd middels een cv-installatie en een centrale warmte-/koelinstallatie. 

Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met een gezellige ontvangsruimte voor koffie & thee. Op de begane grond bevindt zich tevens de toegang tot het kinderdagverblijf, dat beschikt over een ruim vloeroppervlak aan de binnenzijde alsmede een ruim buitengedeelte. Op de begane grond bevinden zich verder diverse sanitaire voorzieningen voor dames, heren en invaliden, kleedruimten voor dames en heren en een sauna ruimte. De fysiotherapie, de podologie, de pedicure en het voedingsbureau zijn eveneens op de begane grond gevestigd. 
Op de tweede etage bevindt zich de sportschool. De sportschool beschikt over zowel inspannings alsmede ontspanningmogelijkheden. Voor de inspanning zijn er twee ricochetzalen, twee zalen voor groepsles en een ruime zaal met hoogwaardige fitnessapparatuur en een hoek voor circuittraining. Voor de ontspanning is er een zonnestudio en twee infraroodcabines. 

De overige huurders beschikken elk over hun eigen specialisme. De pedicure heeft een haal en brengservice voor ouderen. De podologie richt zich op voetspiertraining, gewrichtsmobilisaties en advies. Het voedinsgbureau biedt in samenwerking met de sportschool naast advies over voeding en levensstijl tevens diverse sportprogramma's aan. De Fysiotherapie beschikt over meerdere locaties.

Het object is gunstig gelegen aan een doorgaande weg. Op eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Aan weerszijden van het object ligt het RDW en een all-in wokrestaurant. De gemeente Veendam beschikt over een verzorgingsgebied van ruim 27.500 inwoners. De gemeente Veendam is een krachtige gemeente met een groot arbeidsaanbod en een breed voorzieningenniveau. Daarmee heeft de gemeente een sterke positie als economische trekker van de regio met veel potentie naar de toekomst toe. Veendam is het economische centrum van de regio. Ook is Veendam goed bereikbaar. Er is sprake van tri-modaliteit door de aanwezigheid van weg, water en spoor. Op sociaal-economisch gebied is sprake van een intensieve samenwerking tussen gemeente, ondernemers en het werkvoorzieningsschap Wedeka. De trainings- en diagnosecentra (TDC) van Veendam en Stadskanaal trekken samen op door bijvoorbeeld aan een gezamenlijk banenplan te werken.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
22-3-2019
Skagerrak 14

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Heerlen
Heerlen
€ 1.850.000
Image of Othellodreef 139 -143
Utrecht
€ 1.877.500
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.