Veenendaal, Vendelier 61-63

Veenendaal, Utrecht
€ 1.100.000 (K.K.)
Verkocht
Kantoorpand - Veenendaal - Vendelier 61-63
Foto's

Vendelier 61-63 Veenendaal, Utrecht

€ 1.100.000
Verkocht

Deze belegging betreft een in het oogspringend kantoorgebouw van circa 2.803 m², gelegen op hét kantorenpark van Veenendaal, De Vendelier. Momenteel is er circa 782 m² verhuurd, verdeeld over drie lagen, aan twee partijen. Er is nog circa 70% beschikbaar voor verhuur, hetgeen veel mogelijkheden biedt.

Het kantoorgebouw beschikt over een centrale entree voorzien van tourniquet, intercom met deuropeninginstallatie, twee representatieve liftinstallaties, gecoate zilverkleurige beglazing voorzien kiepramen, gemeenschappelijk gescheiden dames- en herentoilet per bouwlaag, meervoudige mechanische ventilatie met topkoeling, systeemplafonds voorzien van (ingebouwde) verlichtingsarmaturen en kabelgoten ten behoeve van data, communicatie- en elektrabekabeling.

Het prominent gelegen project bestaat uit drie kantoorgebouwen, waarvan de twee buitenste gebouwen vijf bouwlagen hoog zijn. Mede door de unieke zichtlocatie direct aan de autosnelweg A12 hebben zich in de directe omgeving reeds vele (inter-)nationale organisaties gevestigd. Door de flexibele indelingsmogelijkheden is huisvesting op maat te realiseren voor zowel de grote als de kleinere kantoorgebruiker.

Kantorenpark "De Vendel" is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Eén van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) is door de directe nabijheid van de op- en afritten binnen vijf minuten te bereiken. Met het openbaar vervoer is het kantorenpark tevens uitstekend te bereiken. Daar Veenendaal drie NS-stations heeft is hierdoor een goede regionale verbinding en ook snelle reismogelijkheden naar Arnhem en Utrecht mogelijk.

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
23-3-2018
Vendelier 61-63

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.