Veldhoven, Mariaplein 6

Veldhoven, Noord-Brabant
Verkocht
Winkelpand - Veldhoven - Mariaplein 6
Foto's

Mariaplein 6 Veldhoven, Noord-Brabant

Verkocht

Dit beleggingsobject betreft een winkelpand (appartementsrecht) in gebruik als restaurant, gelegen aan het Mariaplein in Veldhoven. 

Aan dit pleintje, met ruime gratis parkeergelegenheid, is in de vijftiger jaren een winkelstrip met bovenwoningen gebouwd. Aan de overzijde van deze strip bevindt zich een bedevaartskerk. Aan de korte zijden bevinden zich woonhuizen. Het onderhavige pand vormt tezamen met de bovenwoning een appartementsrecht (Vereniging van appartementseigenaren Mariaplein 5 en 6).

Bij aankoop in 2001 was er een dierenzaak in de winkel gevestigd. Na het vertrek van deze zaak in ca. 2006 is het pand grondig verbouwd en gemoderniseerd en heeft zich er een horecabedrijf gevestigd. Tot vorig jaar was er een pannenkoekenhuis gevestigd. De huidige exploitant oefent er een Mediterraans restaurant uit, gebaseerd op in voornamelijk in Olijfolie bereide gerechten (vandaar de naam Het Olijfje). Hij heeft daartoe fors in het pand geïnvesteerd. 

De staat van onderhoud van het pand is zonder meer goed. In 2011 is het dak vervangen van de bovenwoning en in 2006 van de (achterzijde) van de winkel in het kader van de toenmalige renovatie. In 2013 is een nieuwe Nefit Trendline verwarmingsketel geplaatst.

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
15-10-2019
Mariaplein 6

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Helmond
Helmond
€ 425.000
Image of Deurne
Deurne
€ 600.000
Image of Goirle
Goirle
€ 615.000
Image of Tilburg
Tilburg
€ 510.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.