Venray, De Bleek 42

Venray, Limburg
€ 395.000 (K.K.)
Verkocht
Winkelpand - Venray - De Bleek 42
Foto's

De Bleek 42 Venray, Limburg

€ 395.000
Verkocht

Winkelruimte van 269 m² VVO met een front van circa 16 meter verhuurd aan Zeeman. Het pand is in het kernwinkelgebied van Venray gelegen en Zeeman heeft per 1 juli 2019 een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor vijf jaar.

Het object is naast een grote parkeerplaats gelegen. In de directe nabijheid zijn een Big Bazar en Jumbo gevestigd. Verder kent het centrum een diversiteit aan zowel nationale als internationale winkelformules waaronder Xenos, A.S. Watson, Hema, H&M, Etos en Ici Paris XL. 

De locatie is goed bereikbaar per auto en fiets. Het treinstation is per bus binnen vijftien minuten bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald, € 1,- per uur). 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum Venray' met bestemming 'Centrum - Kernwinkelgebied' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca van categorie 1, dienstverlening, kantoren, cultuur en ontspanning en maatschappelijke dienstverlening toegestaan. 

In 2010 is de openbare ruimte in het centrum van Venray helemaal vernieuwd. Venray-centrum onderscheidt zich na Venlo als het tweede recreatieve winkelgebied van Noord-Limburg. De afstanden naar grotere concurrerende winkelgebieden zijn behoorlijk groot. Van oudsher bekend als modestad tracht Venray vanzelfsprekend deze positie vast te houden. Het centrum kent bijna 300 verkooppunten waarvan circa de helft bestaat uit winkels. 

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
6-5-2019
De Bleek 42

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Helmond
Helmond
€ 425.000
Image of Geldrop
Geldrop
€ 350.000
Image of Hoogvliet
Hoogvliet Rotterdam
€ 320.000
Image of Deurne
Deurne
€ 600.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.