Vlissingen

Vlissingen, Zeeland
€ 245.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Vlissingen -
Foto's

Vlissingen, Zeeland

€ 245.000
Verkocht

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand van circa 188 m², gelegen nabij het centrum Vlissingen. Het object wordt momenteel middels een actief en keurig beheerbedrijf verhuurd aan voornamelijk internationale studenten. Per maart 2017 is er een nieuwe huisvestingsverordening van kracht in Vlissingen waarbij kamerverhuurvergunningen worden afgegeven voor de duur van telkens drie jaar. Dit object voldoet aan alle eisen van gemeente en brandweer en verkrijgt begin 2018 de vergunning nieuwe stijl.

Het object verkeert in nette staat van onderhoud. Recent zijn er nieuwe dakpannen geplaatst en zijn de goten vervangen. Het object wordt verwarmd middels een HR cv-installatie en is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. Het object wordt actief bijgehouden ten aanzien van onderhoud, als er iets stuk is wordt dit direct vervangen en wekelijks wordt het object schoongemaakt door een schoonmaakdienst. In het pand bevinden zich acht verhuurde kamers. Er is een gemeenschappelijke keuken en op de begane grond en de eerste verdieping bevindt zich een badkamer voorzien van douche en wastafel. Op de begane grond is recent een extra douche gerealiseerd. Er is een toilet gesitueerd op de begane grond en eerste verdieping. Op de tweede verdieping, de zolder, bevindt zich een sfeervolle gemeenschappelijke woonkamer van circa 24 m². Er is een gemeenschappelijke tuin aanwezig. Er is veel aandacht besteed aan de brandveiligheid waarbij elke etage is voorzien van een brandblusser, nooduitgang, vluchtroute, plattegrond en branddeken.

Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel het centrum van Vlissingen alsmede de HZ University of Applied Sciences. Het centrum van Vlissingen herbergt een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en gezellige horecagelegenheden. De prachtige boulevard en het strand zijn op slechts enkele minuten fietsafstand gelegen. Vlissingen staat internationaal gezien zeer goed aangeschreven als studentenstad. Jaarlijks trekken circa duizend nieuwe studenten naar Vlissingen voor hun studie. De HZ University biedt een breed scala aan studies aan en staat bekend om gespecialiseerde studies in Land & Water, Zeevaart & Logistiek en Techniek & Innovatie. Het object is prima te bereiken per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A58. 

Mogelijkheid is er om het lopende beheercontract voort te zetten. Het huidige beheerbedrijf is in staat zorg te dragen voor totaal beheer. Zij kennen de studentenmarkt in Vlissingen en hebben goede contacten met de opleidingsinstituten en studentenorganisaties. Zij hanteren een persoonlijke aanpak en dragen zorg voor nette panden met leuke huurders. In verhouding tot een 'normaal beheerbedrijf' verleent dit bedrijf extra service en diensten.  

Opdrachtgever is in bezit van vier kamerverhuurpanden in Vlissingen. De mogelijkheid is er om alle vier deze panden in één keer over te nemen.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
6-3-2018

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Akersteenweg 108
Maastricht
€ 267.500
Image of Lindenlaan 102 104
Kerkrade
€ 219.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.