Vlissingen

Vlissingen, Zeeland
€ 295.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Vlissingen -
Foto's

Vlissingen, Zeeland

€ 295.000
Verkocht

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand van circa 229 m², gelegen in Vlissingen, op loopafstand van het strand, boulevard en een mooi park. Het object wordt momenteel middels een actief en keurig beheerbedrijf verhuurd aan voornamelijk internationale studenten. Per maart 2017 is er een nieuwe huisvestingsverordening van kracht in Vlissingen waarbij kamerverhuurvergunningen worden afgegeven voor de duur van telkens drie jaar. Dit object voldoet aan alle eisen van gemeente en brandweer en verkrijgt begin 2018 de vergunning nieuwe stijl.

Het object verkeert in nette staat van onderhoud. In het object zijn 10 kamers gesitueerd. Op de begane grond bevindt zich een separaat toilet, een nette badkamer en een keuken met toegang naar de gemeenschappelijke tuin. Op de eerste verdieping is een tweede toilet en keuken gesitueerd en op de tweede verdieping bevindt zich de tweede badkamer. Het object wordt verwarmd middels een HR cv-installatie. 

Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel het centrum van Vlissingen alsmede de HZ University of Applied Sciences. Het centrum van Vlissingen herbergt een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en gezellige horecagelegenheden. Vlissingen staat internationaal gezien zeer goed aangeschreven als studentenstad. Jaarlijks trekken circa duizend nieuwe studenten naar Vlissingen voor hun studie. De HZ University biedt een breed scala aan studies aan en staat bekend om gespecialiseerde studies in Land & Water, Zeevaart & Logistiek en Techniek & Innovatie. Het object is prima te bereiken per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A58. 

Mogelijkheid is er om het lopende beheercontract voort te zetten. Het huidige beheerbedrijf is in staat zorg te dragen voor totaal beheer. Zij kennen de studentenmarkt in Vlissingen en hebben goede contacten met de opleidingsinstituten en studentenorganisaties. Zij hanteren een persoonlijke aanpak en dragen zorg voor nette panden met leuke huurders. In verhouding tot een 'normaal beheerbedrijf' verleent dit bedrijf extra service en diensten. 

Opdrachtgever is in bezit van vier kamerverhuurpanden in Vlissingen. De mogelijkheid is er om alle vier deze panden in één keer over te nemen, onder voorbehoud beschikbaarheid.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
6-3-2018

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Akersteenweg 108
Maastricht
€ 267.500
Image of Italiëlaan 7
Heerlen
€ 200.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of St. Gregoriuslaan 60
Brunssum
€ 325.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.