Vlissingen, Vlamingstraat 5, 5a en 7, Walstraat 50b, 50c, 50d, 52b

Vlissingen, Zeeland
€ 689.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Vlamingstraat 5, 5a en 7, Walstraat 50b, 50c, 50d, 52b Vlissingen, Zeeland

€ 689.000
Verkocht

Dit verhuurde beleggingscomplex, bestaande uit veertien studentenkamers, twee appartementen en twee studio's, is gelegen in het centrum van Vlissingen, aan de hoofdwinkelstraat. Deze locatie is een ideale uitvalsbasis ten opzichte van de Hogeschool Zeeland, het centrum en de boulevard. Het complex kent een zeer hoge bezettingsgraad, leegstand is vrijwel niet aan de orde!

Het geheel voldoet aan de de eisen van de Gemeente Vlissingen en de brandweer inzake kamerverhuur. Zo zijn er vluchtladders en vluchtbordessen, schuimblussers, rookmelders en diverse brandwerende voorzieningen aangebracht. Per maart 2017 is er een nieuwe huisvestingsverordening van kracht in Vlissingen waarbij kamerverhuurvergunningen worden afgegeven voor de duur van telkens drie jaar. Dit object voldoet aan alle eisen van gemeente en brandweer en is recent voorzien van een nieuwe vergunning.

Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel het centrum van Vlissingen alsmede de HZ University of Applied Sciences. Het centrum van Vlissingen herbergt een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en gezellige horecagelegenheden. De prachtige boulevard en het strand zijn op slechts enkele minuten fietsafstand gelegen. Vlissingen staat internationaal gezien zeer goed aangeschreven als studentenstad. Jaarlijks trekken circa duizend nieuwe studenten naar Vlissingen voor hun studie. De HZ University biedt een breed scala aan studies aan en staat bekend om gespecialiseerde studies in Land & Water, Zeevaart & Logistiek en Techniek & Innovatie. Het object is prima te bereiken per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A58.

Een uitgebreide interne fotoreportage van de interne staat is op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.

Vlamingstraat 5, 5a en 7, Walstraat 50b, 50c, 50d, 52b

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Stationsplein 7
Arnemuiden
€ 675.000
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Antwerpen
Antwerpen
€ 595.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.