Waardenburg, Koeweistraat 1

Waardenburg, Gelderland
€ 960.000 (K.K.)
Verkocht
Kantoorpand - Waardenburg - Koeweistraat 1
Foto's

Koeweistraat 1 Waardenburg, Gelderland

€ 960.000
Verkocht

Duurzaam en solitair kantoorpand van circa 1.003 m², gelegen op een ruim perceel met eigen parkeerplaatsen in het hart van Nederland op kantorenpark 'Slimwei' te Waardenburg. Circa 804 m² verkeert in verhuurde staat en circa 199 m² is beschikbaar voor verhuur. De begane grond alsmede de eerste verdieping wordt gehuurd door een distributeur van innovatieve chirurgische hulpmiddelen. De derde verdieping wordt gehuurd door een bedrijfskundig adviesbureau. Het object is in juli 2019 voorzien van 52 hoogwaardige zonnepanelen en tevens is meteen het gehele dak vervangen.

Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud en bestaat uit vier geheel zelfstandige bouwlagen. Het gehele gebouw is opgebouwd uit hoogwaardige traditionele materialen en kent een marktconform opleveringsniveau met onder meer een lift en gecompartimenteerde kabelgoten, reeds voorzien van elektriciteitsbekabeling met contactpunten om het stramien. Recent hebben de reeds aanwezige huurders en verhuurder besloten tot een verduurzaming van het gebouw. Het object beschikt reeds over energielabel A en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Op de begane grond bevindt zich de centrale hal-/entrée met intercomsysteem. Vanuit de hal zijn de verdiepingen bereikbaar en de op dit niveau gelegen bedrijfsruimte. Op de begane grond is tevens een gescheiden heren-en damestoilet aanwezig. De bedrijfsruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, linoleum vloer en een aircosysteem. Het magazijn is voorzien van een overheaddeur die middels het eigen terrein toegankelijk is.
De kantoorruimte op de eerste verdieping is voorzien van linoleum vloer, luxe keuken, kabelgoten en een betegeld toilet met heren-en damestoilet. De ruimte beschikt over een ruime kantoortuin en drie separate kantoorunits met beglazing. De tweede en derde etage beschikken over een vergelijkbaar opleveringsniveau met uitzondering van een laminaat vloer op de tweede etage.

Er zijn circa 22 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen. Het keurig terrein is voorzien van een elektrisch toegangshek en hekwerk als omheining, elektrische laadpalen en een brandtrap. 

Bedrijventerrein Slimwei kent een unieke locatie aan de A2 en geniet hierdoor landelijke bekendheid. De op- en afrit met de A2 is nabij ('s-Hertogenbosch-Utrecht) evenals het kruispunt met de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Er is een bushalte in de straat gelegen. 

Investeer in een duurzaam object dat klaar is voor de toekomst en is gelegen op een uitstekende locatie!

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
3-12-2019
Koeweistraat 1

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.