Waardenburg, Steenweg 67, 67a, 67b, 67c, 67d

Waardenburg, Gelderland
€ 1.550.000 (K.K.)
Verkocht
Kantoorpand - Waardenburg - Steenweg 67, 67a, 67b, 67c, 67d
Foto's

Steenweg 67, 67a, 67b, 67c, 67d Waardenburg, Gelderland

€ 1.550.000
Verkocht

Hoogwaardig multitenant bedrijfspand van in totaal circa 1.005 m², gelegen op zichtlocatie aan de provinciale weg richting Geldermalsen en nabij de A2. Het object, dat ook wel 'Burcht van Waerde' genoemd wordt, is al sinds lange tijd verhuurd aan meerdere kwalitatief hoogstaande huurders. Het perceeloppervlak bedraagt ruim 2.349 m² en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt over een energielabel B. Het metselwerk, voegwerk en schilderwerk is goed bijgehouden en verkeert derhalve in goede staat. Het object is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing. In 2017 is het dak aangepakt en is er door de eigenaar geinvesteerd in een geheel nieuwe aircoinstallatie. Het object is voorzien van speciale systeemplafonds met ventilatie en verlichtingsarmaturen.  Er is een moderne liftinstallatie aanwezig. Verwarming geschiedt door middel van twee cv-installaties. Het betreft hier een Nefit Ecomline HR ketel uit 2008 en een recent geplaatste (2017) Remeha Guinta Pro ketel. Ten aanzien van brandveiligheid voldoet het object aan alle eisen conform de Arbowet en het verplichte Brandveiligheidsniveau. De elektrische installaties zijn geheel NEN 3140 gekeurd.

Het object is opgedeeld in twee etages. Op de begane grond bevindt zich onder andere een advocatenkantoor dat hier al sinds 2006 is gevestigd. Verder bevindt zich hier een apotheekhoudende huisartspraktijk die eveneens sinds 2006 op deze locatie is gevestigd. In de meest recente patiënt tevredenheidenquête werd de huisartspraktijk beoordeeld met een 8.7. Beiden ruimtes zijn ruim opgezet en voorzien van een pantry met keukenblok en sanitair. Op de begane grond is verder een courante ruimte gesitueerd waar voorheen een computerwinkel was gevestigd. Deze ruimte is beschikbaar voor verhuur en wordt door de huidige eigenaar voorzien van een huurgarantie. Tot slot beschikt de begane grond over een pinautomaat van de Rabobank. Het betreft hier de enige ATM in Waardenburg. 

De verdieping is volledig in gebruik door een Notariskantoor dat al circa 50 jaar is gevestigd in Waardenburg. Het notariskantoor beschikt over een pantry, keukenblok en eigen sanitair. Op de verdieping bevindt zich de toegang tot alle installaties en het platte dak. Het notariskantoor beheert de servicekosten en onderhoudskosten welke evenredig worden verdeelt over de huurders. Jaarlijks worden de huurders gezamenlijk op initiatief van de notaris en verhuurder uitgenodigd om een vergadering bij te wonen.

Waardenburg is tezamen met de dorpen Neerijnen, Est, Haaften, Heesselt, Opijnen, Ophemert, Tuil, Hellouw en Varik onderdeel van de gemeente Neerijnen. In 2019 gaat Neerijnen samen met de gemeente Geldermalsen en wordt dan de nieuwe gemeente West-Betuwe.  De gemeente Neerijnen is gelegen in de Tielerwaard langs de rivier de Waal. De dichtstbijzijnde stations zijn Tiel, Geldermalsen en Zaltbommel. De gemeente Neerijnen is uitstekend bereikbaar door de ligging vlakbij de Rijkswegen A2 en A15 en het Knooppunt Deil. Op loopafstand is recentelijk een nieuwe Coop supermarkt gebouwd tezamen met enkele dagelijkse voorzieningen.

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
7-10-2019
Steenweg 67, 67a, 67b, 67c, 67d

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Sneek
Sneek
Image of Randweg 35
Rotterdam
€ 1.537.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.